logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

100 éves az Ernst Múzeum

100 éves az Ernst Múzeum

Ernst MúzeumIngyenes tárlatvezetés hétvégén

A Budapest 100 programsorozat részeként április 14-15-én az Ernst Múzeum szecessziós épületét barangolhatjuk be. Az Ernst Lajos által megálmodott, Fodor Gyula tervezte hatalmas szecessziós épületben a múzeum százéves történetéből ismerhetünk meg érdekes eseményeket, epizódokat. Ezen a hétvégén az Újragondolt hagyomány című tárlatot, valamint a Derkovits-ösztöndíjasok munkáit is megcsodálhatjuk. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 

A programok részletesen: 

2012. ÁPRILIS 14–15.
 
Budapest 100-programok az Ernst Múzeumban Kalandozások az idén százéves Ernst Múzeumban a Derkovits-ösztöndíjasok kiállítása alatt

Ernst Múzeumáprilis 14., szombat 

11.00 – 14.00: Rejtély a Nagymező utcában – családi detektívkaland a százéves Ernst Múzeumban. A résztvevők játékos formában ismerkedhetnek az épület érdekességeivel, miközben különböző művészeti technikákat felhasználva közösen alkothatnak gyerekek és felnőttek.
 
13.00 – 14.00: Történetek, különlegességek az Ernst-épületben. A Tivoli, az Ernst Múzeum és a kiállítótér bejárása Boros Lili kurátorral.

április 15., vasárnap

11.00 – 14.30: Rejtély a Nagymező utcában – családi detektívkaland a százéves Ernst Múzeumban. A résztvevők játékos formában, magyar és angol nyelven ismerkedhetnek az épület érdekességeivel, miközben különböző művészeti technikákat felhasználva közösen alkothatnak gyerekek és felnőttek.
 
13.00 – 14.00: Történetek, különlegességek az Ernst-épületben. A Tivoli, az Ernst Múzeum és a kiállítótér bejárása Készman József kurátorral.
 
13.30 - 14.30: Történetek, különlegességek az Ernst-épületben. A Tivoli, az Ernst Múzeum és a kiállítótér bejárása Tomas Krivocenko-val, angolul. 
 
A Budapest 100 hétvégén az Újragondolt hagyomány című kiállítás látogatása, valamint a programokon való részvétel ingyenes!
www.ismertseg.hu