logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Balaton és bor fotópályázat

Balaton és bor

Balaton és bor fotópályázatFotópályázat meghosszabbítva!

Az Ismertség Magazin és a Szeremley Vendégház közös „Balaton és bor” címmel meghirdetett fotópályázatát meghosszabbítjuk! A képek a szőlőtermesztés és borászat hagyományához kapcsolódjanak a Balaton-vidékén. Egy pályázó legfeljebb három képet küldhet be, amelyről az Olvasók szavaznak. A képeket október 25-ig várjuk az editor@ismertseg.hu email-címre, majd 26-án közzétesszük őket külön albumban a magazin hivatalos Facebook oldalán.
 
A beküldött fényképekre november 1-jén éjfélig lehet szavazni.
A játékban való részvétel, a szavazás és a pályázat feltétele az Ismertség Magazin Facebook-oldalának kedvelése.
 
Szeremley VendégházA nyeremény:
A legtöbb szavazatot (like) kapó fénykép készítője a Szeremley Vendégház nyereményét kapja: 2 éjszakát tölthet el másodmagával a festői környezetben lévő panzióban, Badacsonyban, félpanziós ellátással, amelyet egy éven belül bármikor igénybe vehet. (Cím: 8261, Badacsony, Kisfaludy u. 7.) Ezenkívül leközöljük az Ismertség Magazinban is a nyertes pályaművet.
 
Fontos!
A pályázaton indulónak nyilatkoznia kell, hogy a pályamunka az ő szellemi tulajdona, szerzői jogokat nem sért. A szerzői jog megsértésének következményeit a szervezők nem vállalják!
Csak olyan pályaművel lehet nevezni, amellyel korábban még nem neveztek versenyre, vagy párhuzamosan zajló fotópályázatra nem küldték be.
 
Nevezési díj:
A nevezés díja 1000 Ft, amelyet október 25-ig, a nevezési határidőig kell befizetni az alábbi bankszámlaszámra:
Bpress MEDIA Kft. , MKB Bank:  10300002-10451561-49020017
 
www.ismertseg.hu