logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Borpárbaj

Borpárbaj

Sherry, Jerez, Tokaj, borpárbaj, Pata NegraJerez kontra Tokaj

Az andalúziai Jerez  borvidék a jobb, vagy a tokaji? Megtudjuk, ha ellátogatunk január 25-én, szerdán egy különleges borpárbajra a Pata Negra étterembe. A spanyol borvidék jellegzetes nedűje a sherry, amely italfajta ugyancsak erről a borvidékről kapta a nevét. 
 
Nem mindennapi borkóstolást rendez a magyarbor.net a Pata Negra étteremben. Fernando de Castilla és Majoros László a két fogalommá vált borvidék legjobb italait mutatja be a megjelenteknek. Az est különlegessége, hogy Magyarországon először mérkőzik meg a két borvidék. A borkóstolás mellé ínycsiklandozó falatokról a házigazda gondoskodik.

TokajiMenü: 

Fino – Serrano sonka olajbogyó válogatással
Tokaji Sárgamuskotály 2011 – León-i marhasonka

Amontillado – Vaslapon sült kecskesajt sherry borecettel ízesített friss salátával
Tokaji Birtokbor 2007 – Tőkehallal töltött sült paprika

Manzanilla – Vaslapon sült kacsamell, sült almával, sherry borecettel
Tokaji Deák Furmint 2009 – Bébi tintahal vaslapon sütve

Pedro Ximenez – Vörösboros karamellel készült sült padlizsán
Tokaji Aszú 6 puttonyos 2007 – Vaslapon sült kacsamáj zöld almával

A borvacsora ára: 9900Ft.

Helyszín: Pata Negra étterem 1023, Budapest, Frankel Leó út 55.
Időpont: 2012.01.25. Szerda 19:45

www.ismertseg.hu