logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Fotópályázat

Fotópályázat

parasztház belülrőlMelyik a legszebb parasztház?

A Parasztház az örök elnevezésű Facebook oldal a Tóka Vendégházzal közösen fotópályázatot hirdet a népművészet, népi kultúra kedvelőinek. Keresik a legszebb magyar parasztházat, amely lehet új építésű, vagy tradícionális. Maximum 4 képpel lehet nevezni, a paraszthazazorok@freemail.hu email címen. Beküldési határidő:  2013. augusztus18., éjfél.

A Parasztház az örök elnevezésű Facebook oldal a Tóka Vendégházzal közösen fotópályázatot hirdet a népművészet, népi kultúra kedvelőinek. Keresik a legszebb magyar parasztházat, amely lehet új építésű, vagy tradícionális. Maximum 4 képpe lehet nevezni, a paraszthazazorok@freemail.hu email címen. Beküldési határidő:  2013. augusztus18., éjfél. A legszebb képet a közönség szavazatai alapján választják ki!

2013.08.19-től a képek a Fotópályázat c. albumban láthatóak lesznek.
A fotókra 2013. 09.08. éjfélig lehet szavazni!

Nyeremény:
 
A legkedveltebb kép beküldője egy 2 fő részére szóló hétvégét nyer az Őrségben, a Tóka Vendégház felajánlásával 2013.10 5.-6.-án! A vendégeket egy hamisítatlan dödölle vacsorával várják! :)

http://www.tokaapartman.hu/

Pályázati feltételek:

A pályázó a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és nyilatkozik, hogy az általa beküldött fényképek szerzői joga őt illeti, a beküldött fénykép más személyiségi jogait nem sérti! A nyeremény pénzre nem váltható!
www.ismertseg.hu