logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Isten bizalmasa

Beer Miklós váci megyés püspökIsten bizalmasa

Beszélgetés Beer Miklós váci megyés püspökkel

November 10-én, csütörtökön 18 órai kezdettel az óbudai Liszt-hét alkalmából Beer Miklós váci megyés püspökkel beszélget Spangel Péter újságíró az Óbudai Kulturális Központban. A beszélgetés tematikája Liszt Ferenc vallásossága mellett kapcsolódik a nemrég elmúlt Mindenszentek ünnepéhez, a következő adventi időszakhoz, valamint az idei Család Éve gondolatkörhöz is. A belépés ingyenes! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

November 10-én 18 órától Beer Miklós váci megyés püspökkel hallhatnak beszélgetést az érdeklődők az Óbudai Kulturális Központban. Az est moderátora Spangel Péter újságíró, aki a közelmúltban interjú-kötetet is készített a lelkipásztorral.
November elején még halottainkra emlékeztünk, de hamarosan itt van advent, a várakozás ideje, készülődés Jézus Krisztus születésének ünnepére. Adventtel új egyházi év kezdődik, tele reménnyel, hittel, bizalommal. Hamarosan lezárul a Család Éve, így a család szerepe is szóba kerül a beszélgetésen, több aktualitás mellett, amely nem csak a hívő embereket foglalkoztatja. A beszélgetés során megismerhetik az érdeklődők a váci püspökben az embert, a hiteles főpásztort.
A vele készített Isten bizalmasa című könyv  a program végén megvásárolható, 1500 forintért.
 
Helyszín: Óbudai Kulturális Központ
Cím: 1032 Budapest, San Marco u. 81. Tel: 388-2373
www.ismertseg.hu