logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Randizz!

Mit szólna egy randevúhoz?

Ziman Zsuzsa, Randi Go, Playful randi, társkeresés, társkereső klub

Az új társkeresési módszernek köszönhetően egyre többen lelik meg párjukat

Lelki és fizikai egészségük szempontjából nagyobb veszélynek vannak kitéve a magányos, pár nélkül élő emberek - olvashatjuk egyre gyakrabban a különböző egszségügyi felmérések eredményeként. Ahogy azt is, hogy a stabil párkapcsolat a legnagyobb védelem egészségünk megőrzéséért. A sikeres, eredményes emberek mögött is legtöbbször egy támogató család áll. A "szinglik" divatja leáldozott - mégis, mára már azok is nehezen találnak párt maguknak, akik csak kényszerűségből vannak egyedül.  Egy társkereső klub azért, hogy minél hatékonyabban tudja segíteni a hozzá fordulókat, a közelmúltban új módszert szabadalmaztatott a társkeresésben. A csapatépítő- és önismereti technikákat alkalmazva ér el komoly sikereket. Riportunkban az új társkeresési technikáról, valamint a párkeresés napjainkban tapasztalható problémáiról beszél Ziman Zsuzsa, a „Playful Randi” megalkotója.
 

Ismerkedni, mondják bárhol lehet. Elég egy pillanat, hogy felismerjük a Nagy Őt. Ránk mosolyoghat a villamosmegállóban, baráti körben, esetleg munkahelyen, vagy szabadidős tevékenységek közben bukkanhatunk rá, mégis, mintha egyre többen lennének azok, akik párjuk megtalálásához segítségre szorulnak. Régen a családok választották ki a házasságra alkalmas, egymáshoz illő fiatalokat, ma professzionális társkereső irodák igyekeznek megkönnyíteni a társkeresést. Számtalan módszer létezik a tökéletes partner megtalálására, a közelmúltban azonban egy társkereső klub minden eddiginél hatékonyabb, úgynevezett „Playful Randi” technikát talált ki a sikeres kapcsolatok létrehozásáért.

– A megfelelő pár megtalálása napjainkban sajnos sokaknak komoly problémát jelent – mondta Ziman Zsuzsa, az újfajta társkeresés technikájának kidolgozója.
 
„A nők céltudatosabban keresnek párt, míg sok harminc fölötti férfi már úgy megszokta a magányt, hogy nincs is igénye társra. Ők csak negyvenes éveik közepére döntenek a párválasztás mellett, akkor viszont már szinte mindegy, kit vesznek el. ” /Ziman Zuzsa/

szerelmes pár, Randi Go, társkeresés, társkereső klub, Playful Randi– Mivel a baráti, ismeretségi körömben naponta találkoztam boldogtalan, egyedülálló férfiakkal és nőkkel, akik mind komoly társkapcsolatra vágytak, de mégsem találtak párt maguknak, elhatároztam, hogy tudásomat és tapasztalataimat mások boldogságának előmozdítására használom, és saját társkereső klubot hozok létre. Eredetileg kommunikációt tanultam, majd különféle csapatépítő és önismereti tréningeket tartottam, s úgy gondoltam, ezekre alapozva egy újfajta, hatékony társkeresési módszert fogok alkalmazni, amit Playful Randinak neveztem el. Ennek lényege, hogy a résztvevők (tíz-tizenhat fő alkot egy csoportot) játékos feladatok közben ismerik meg egymást, s a gyakorlatok úgy vannak összeállítva, hogy mindenki egyéniségének, habitusának megfelelően csak annyit fedjen fel magából, amennyit szeretne. Nincsenek erőltetett ismerkedési feladatok, kötelező kérdések és válaszok. Egy oldott légkörben szinte észrevétlenül ismerik meg egymást a szereplők.

Randi GoTapasztalataink szerint a harminc-harminchét év közötti, intelligens, szép, főleg diplomás nők fordulnak hozzánk, mielőtt alaposan tájékozódnak. A férfiak közül a harminckettő-harmincnégy év az a kritikus korszak, amikor sokan úgy érzik, párválasztásukban segítséget szeretnének igénybe venni. Ők általában nagyon jó tulajdonságokkal bíró, kedves, érzékeny, segítőkész, figyelmes emberek, akik azonban a társadalmi hierarchiában úgy érzik, alacsonyabb szinten vannak, például, ha nem rendelkeznek diplomával.
Mivel minden ember más és más, és sokan nem kedvelik a játékos feladatmegoldós ismerkedést, ezért klasszikus borkóstolással egybekötött vacsorákat is szervezünk magasabb társadalmi pozícióban lévő, vagy az idősebb korosztálynak.
Ziman Zsuzsa szerint, aki szenved a magánytól, mindenképp érdemes ellátogatnia egy társkeresési alkalomra.
- Csak nyerhet, aki részt vesz egy ismerkedési esten, hiszen ha nem is találja meg elsőre párját, az önismereti feladatok miatt fontos tapasztalatokat szerezhet önmagáról, ami növelheti esélyeit a későbbiekben.
Édes Borbála

Kapcsolódó cikk:

Ismerd meg önmagad! >>