logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Retró buli az Europeumban

Retró buli az Europeumban Retró buli az Europeumban, nyár, strandparty, úszógumik

Múltidéző nyárbúcsúztató strandparty

Nem akármilyen rendezvénnyel rukkol elő a város szívében lévő, egyik legfiatalabb, családias bevásárlóközpontunk, az Europeum. A nyár utolsó péntekén, augusztus 30-án vidám strandhangulat fogadja majd a látogatókat: a 80-as, 90-es évek nagy slágerei szólnak a hangszórókból, Bagaméri fagylalt és limbóverseny, retró fényképész és régi idők játékai – lesz itt minden, ami a boldog nyaralást idézi. A bevásárlóközpont emellett számtalan akcióval, nyereményjátékkal is várja vendégeit! A sztárvendég DJ Dominique lesz. Ezt a napot ne hagyjuk ki!  

Europeum, Blaha Lujza tér

Augusztus 30-án 10-18 óráig az Europeum Bevásárlóközpont retro strandpartyt szervez azoknak, akik még nem akarnak búcsúzni a nyártól: át akarják élni újra a forró strandhangulatot, vagy csak nosztalgiázni szeretnének az elmúlt néhány évtized klasszikus nyári slágereivel. A bevásárlóközpont ezen a napon valóságos stranddá alakul át: nyugágyak, strandlabdák, játékok, Bagaméri fagylalt és légiesen könnyű, édes vattacukor fogadja majd a látogatókat.
 
strandvödörA party sztárvendége DJ Dominique zenész, rádiós és televíziós műsorvezető lesz, aki a 80-90-es évek legnagyobb slágereivel visz minket vissza az időbe. A gyerekeket és a nosztalgiázni vágyó szülőket a régi idők búgócsigái, ugráló békái, csipegető csibéi, üveggolyói, logikai- és ügyességi játékai, hulahopp, limbóverseny, ugróiskola és még sok érdekes játék várja. A rengeteg szórakozási lehetőségen kívül nosztalgia kvíz játékkal vásárlási utalványokat és más nyereményeket nyerhetünk, igény szerint pedig retró fényképész a régi idők címlapfotóit idéző hangulatképeket készít rólunk. Aki teheti, térjen be a nyár utolsó péntekén a Blaha Lujza téren az Europeumba!
 
www.ismertseg.hu