logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Stílusvarázs az Europeumban

Stílusvarázs az Europeumban

táskaMinden csak a divatról szól

Október 14-től 19-ig a divaté lesz a főszerep az Europeum Bevásárlóközpontban.  Minden nap divattervezők tartanak különleges átalakító workshopokat, majd 19-én izgalmas stylist versenyt láthatunk Lakatos Márk díjnyertes stylist zsűrizésével. Tervezői divatbemutató, Children of distance koncert, Király Viktor és Király Linda fellépése, valamint izgalmas gyermekprogramok várják az érdeklődőket.
 
Lakatos Márk styleOktóber 14-étől 19-ig a divat szerelmesei foglalják el az Europeum Bevásárlóközpontot. Minden nap ingyenes átalakító workshopokat tartanak neves tervezők, ahol csak a fantáziánk szab határt annak, hogyan alakítjuk trendivé megunt divatkellékeinket. Szerdán 16-án, 14-18 óráig papír kiegészítőket alkothatunk a ReCreativity Csoporttal, csütörtökön fa és fém kiegészítőket az azzaph-fal, pénteken pedig Bánhidi Dóri, a PandArte és a Gabalkotások közkedvelt bloggere segít textiljeink újjávarázsolásában. Szombaton 10-17 óráig a ruháinkat alakíthatjuk át és a közelgő Halloweenre is készülhetünk töklámpások faragásával.
 
A divatnapokra a szombati programsorozat teszi fel a koronát:
 
Stílusvarázs az Europeumban 11 órától interaktív mesejáték szórakoztatja a kisebbeket, amíg a szülők körülnézhetnek, vásárolhatnak az első emeleten megrendezett tervezői divatbazáron. 12 órától kezdődik Lakatos Márk többszörös díjnyertes stylist zsűrizésével a fantasztikus stylist verseny, amelyre bárki benevezhet, megmutathatja tehetségét, stílusérzékét! A legjobb összeállítást Lakatos Márk Pleasure Kényeztető csomaggal, a második és harmadik helyezettet vásárlási utalvánnyal jutalmazzák. 
13 órakor kerül sor a 2 személyes vacsora utalvány kisorsolására azon vásárlók között, akik 2013. oktbóer 16-19. között az Europeum Bevásárlóközpont bármely üzletében 2.000 Ft felett vásároltak és a vásárlást igazló blokkot bemutatták a hostesseknél. 13.30-tól a Children of Distance szórakoztatja a közönséget, 14 órától pedig a tervezői divatbemutató veszi kezdetét. 16 órától Király Viktor és Király Linda fellépése zárja az eseménysorozatot. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
www.ismertseg.hu