logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Szerelmi varázslás

Szerelmi varázslás

Valentin-nap, boldog szerelem,párkapcsolat, szerelmi varázslás… nem csak Valentin-napra

A Valentin-nap hasonló ünnep lett egy ideje, mint a karácsony. Igaz, nem jár akkora költekezési lázzal, és elsősorban a fiatalabb korosztálynak szól, de itt is a szeretet kimutatása a cél, csak nem a családban, hanem a szerelmesek között. Egyre többen ezt a napot azonban nem csak a szerelem ünnepeként ünneplik, hanem kiterjesztik barátaikra, ismerősökre is, hasonlóan a többi ünnephez, ami mindenkihez szól.
A karácsonyra abban is hasonlít, hogy a magányosak ilyenkor még magányosabbak, hiszen körbeveszik őket lépten-nyomon a kézen fogva sétáló párok, vagy virágcsokorral szerelmesükhöz siető fiatalemberek…
Alábbi kis szerelmi varázslásunk nekik szól, a boldog szerelmeseket hagyjuk egymás karjaiban pihenni most..
 
toll, szerelmi varázslásAz ember, amire vágyik, megkapja, ezért fontos, hogy pontos elképzelésünk legyen arról, milyen társat szeretnénk magunknak. Ehhez először is jó önismeretre van szükség, valamint jó, ha összegyűjtjük korábbi tapasztalatainkat: mi tett minket boldoggá egy párkapcsolatban korábban és mitől menekültünk, milyen tulajdonságok taszítottak a másikban, mi tette tönkre korábbi szépnek induló szerelmeinket…
Érdemes átgondolni az elmúlt hetek történéseit, milyen benyomások értek, milyen szerelemmel kapcsolatos dolgokat láttunk, hallottunk, vettünk észre magunk körül, mert ez is mutatja, aktuálisan milyen típusú képek élnek bennük a boldog szerelemről, jelenleg mire van szükségünk.
 
szívecske, Valentin-nap, szerelmi varázslásEzután vegyünk elő egy szép tiszta fehér lapot, és írjuk össze az összes tulajdonságot, amivel szeretnénk, hogy új párunk rendelkezzen. Minél pontosabb külső és belső képet rajzolunk meg képzeletünkben, annál jobb lesz az eredmény!
Milyen magas legyen, hány éves, milyen színű legyen a haja, milyen tónusú legyen a hangja, mi legyen a foglalkozása, érdeklődési köre, befelé forduló vagy inkább társasági ember legyen, milyenek legyenek az anyagi körülményei, milyen típusú illatokat szeressen, minden, ami csak eszünkbe jut álmaink lovagjáról.. Érezzük, képzeljük el őt teljes valójában, ahogy érkezik, ránk néz, hozzánk szól..
 
romantikus hangulatHa elképzeltük, érezzük őt, írjuk le egymás alá az összes tulajdonságát és még egy határidőt is adhatunk, hogy mikor szeretnénk, hogy megérkezzen életünkbe. Írjuk le azt is, hogy úgy fog minket szeretni, elfogadni, ahogy vagyunk, és a legjobb tulajdonságainkat fogja kihozni belőlünk is és belőle is ez a szép szerelem.
Ezután tegyük a párnánk vagy az ágyunk alá a papírt és várjuk meg, amíg újhold lesz. Ekkor vegyünk egy szép rózsaszínű hosszú gyertyát és égessük el a papírt, erős hittel és hálával kívánva, hogy a vágyott új és boldog szerelem életünkbe megérkezzen.
A gyertyát égessük végig. A következő két hétben, ha tehetjük, naponta égessünk egy-egy mécsest is el, és teremtsünk várakozó, szerelmes hangulatot otthonunkban. Hallgassunk lágy, szerelmes zenéket, díszítsük élő virággal szobánkat, gyújtsunk időnként rózsaillatú füstölőt, vegyünk új fogkefét esetleg papucsot, fürdőköntöst, törülközőt, saját bögrét leendő párunknak, mintha már be is költözött volna életünkbe. Képzeljük el, miket fogunk majd együtt csinálni, készítsük fel lelkünket-testünket a várva-várt találkozásra. Ágyunk fölé tehetünk szerelmet jelképező képet, turbékoló galambpárt vagy bármit, ami nekünk a szerelmet jelenti. Feltölthetjük hűtőnket pezsgővel, amivel majd az első romantikus estén fogunk koccintani, kiválaszthatjuk az ünnepi menüt, vagy éttermet, ahol majd együtt töltünk egy gyönyörű estét.. Menjünk úszni, szaunázni, ápoljuk, kényeztessük magunkat, csináltassunk új frizurát, válasszunk új illatot, amit ő biztos szeretni fog… ki, mitől érzi magát igazán vonzónak, szépnek, szerelmesnek... Az örömteli, bizonyossággal való várakozás a fontos.
Az újhold mindig valami új jövetelét készíti elő életünkben. Ha ezt az energiát a szerelemre fordítjuk, a várva-várt társ hamarosan megérkezik hozzánk!
 
szerelmi varázslásA szerelmi varázslás kellékei:
 
–  Vágy egy új kapcsolatra
–  Hit, hogy eljön a szerelem, ha akarjuk
– Rózsaszín hosszú gyertya és lehetőleg rózsa, ilang-ilang vagy jázmin illatú mécsesek
–  Romantikus illatú füstölők
–  Fehér papír, toll
– Szerelmi szimbólumok a lakásba a várakozás idejére: szív alakú lufi, élő virág, szerelmet jelképező kép a falra.
–  Az új kedvesnek vásárolt tárgyak: bögre, fürdőköpeny, papucs, fogkefe stb..
–  Megújult külső, harmonikus, befogadó, nőies belső tulajdonságok.
 
Boldog szerelmet és tartós, építő, harmonikus párkapcsolatot kívánok mindenkinek!
É. B.

Kapcsolódó cikkek: 

Szívecskék és csoki mousse >>  

Növények harmóniája. Illatos fűszerek, olajok tehetik varázslatossá mindennapjainkat. >> 

Az alakformálás Mekkája. A Sandy alakformáló stúdióban jártunk >> 

Fogyjon, szépüljön szőlővel! >>