logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Műemlékvédelem

Hatvani kapu1808-ig állott a fallal körülvett Pest egyik kapuja, a Hatvani kapu. A Kossuth Lajos utca 22. szám alatti épületen emléktábla örökíti meg a régi építményt. A domborművet Berán Lajos szobrászművész készítette, amelyet 1929-ben avattak fel.

Fashion Street BudapestKülönleges, exkluzív boltok színtere lehet ismét

Ha ellátogatunk Európa híres, régi belvárosaiba, a történelmi negyedekben mindenütt hömpölygő embertömeget látunk. A turisták apró, különleges üzletekbe térnek be, múzeumokat vagy épp templomi koncerteket látogatnak, gyűjtik emlékeiket egy ország, nép szokásaiból, hagyományaiból. Vajon mikor lesz ugyanilyen vidám, magával ragadó élet a mi Belvárosunkban is?

Vaci 1 áruház, üzletközpontÚj üzletközpont épül a Vörösmarty téren.

Az eredetileg neoklasszicista épület belsőleg teljesen átalakul. A divatnak és éttermeknek otthont adó üzletház jelentősen növeli majd a Váci utcai bevásárló övezet kiskereskedelmi területét, így hozzájárul a megélénkülő Belváros új arculatához.

 

áruházÚj üzletház típus van kialakulóban

Évek óta jelentkező igény, hogy a Belváros újra forgalmas, minőségi üzletek kavalkádját nyújtó, látogatókat és turistákat vonzó városrésze legyen Budapestnek. Vezető piackutató cégek szerint a városközpontokban elhelyezkedő, igényesen kialakított üzletházak jelentik a jövőt. Az önkormányzat a kis, különleges boltok létesítését szorgalmazza.
 

A rovat fórumának témái

Itt a fórum rovatának témáit láthatja. Szóljon hozzá, vagy hozzon létre új témát a rovat fórumában!

Jelenleg nincs beküldött téma a rovat fórumában. Legyen Ön az első, aki témát nyit!