logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Centrál Színház

Stand-apók és társaik

Standapók, Centrál Színház, 2012-2013 évadElkezdődött a 2012-2013-as évad a Centrál Színházban. Szórakoztató előadások, fergeteges stand up comedyk, kikapcsolódás a város szívében: ez az, amit a Centrál színház ígér a közönségnek. A Standapók kabarájával kezdődik az évad, majd Rudolf Péter főszereplésével bemutatják Jez Butterworth Az ígéret földje című  kortás tragédiáját, de megtekinthetjük az Angéla evangéliuma avagy a réterdősi patkányfogó című darabot és a híres Harlem Swing produkcióját is.

Mégis, kinek az élete?

Mégis, kinek az élete? Centrál Színház, Rudolf PéterMárcius 11-én vasárnap 19 órai kezdettel jótékonysági estet rendeznek a Centrál Színházban, amelyen a Mégis, kinek az élete? című darabot adják elő Rudolf Péter főszereplésével.  A bevétellel a gerincsérülteket támogatják.

 

Színház a gyermekekért

Simon Kornél rendező, színészSzokatlan kezdeményezést támogat a Centrál Színház. Újabban jeltolmácsolással kísért darabokat mutat be, hogy a fogyatékkal élők is teljes értékű nézőként élvezhessék a művészi alkotásokat. A felnőtteknek szánt darabok után most A Hang-villa titka című gyermekdarabot tűzték műsorra. A rendező Simon Kornél színművész, aki itt mutatkozott be első ízben rendezőként is.

A Hang-villa titka

A Hang-villa titka, akadálymenteített gyerekdarabNovember 13-án, vasárnap 19 órától szokatlan színházi előadás szemtanúi lehetnek az érdeklődők. A Centrál Színházban a Hang-villa titka című gyermekdarabot jeltolmácsolva adják elő, hogy a produkciót a siket, vagy nagyothalló gyermekek is élvezhessék. Mint megtudtuk: a jeltolmácsok kiváló színészi képességekkel rendelkeznek, közreműködésük gazdagítja az előadást.

Tartalom átvétel