logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

borászat

Borongó

vörösborLassan elcsitul minden lángolás, amit a tavasz szikrája lobbantott. Néhol még felizzik a zsarátnok, de ebből már nem lehet igazi tűz. Eljött a korcsmázás ideje, a lélek borba áztatásának időszaka. A borban sűrítve van minden, amit a természet és szellem adományozhat. Búcsúzzunk hát ettől a tavasztól, nyártól. A bor még nem öblített át, nem szívódott fel a szellem lombjáig. Taszítja maga előtt, préseli a sejtekből a tűz maradványait. Valami majd marad belőle: a lényeg. 

Balaton és bor fotópályázat

Balaton és bor fotópályázatFotópályázat meghoszabbítva! Az Ismertség Magazin és a Szeremley Vendégház közös „Balaton és bor” címmel meghirdetett fotópályázatát meghosszabbítjuk! A képek a szőlőtermesztés és borászat hagyományához kapcsolódjanak a Balaton-vidékén. Egy pályázó legfeljebb három képet küldhet be, amelyről az Olvasók szavaznak. A képeket október 25-ig várjuk az editor@ismertseg.hu email-címre, majd 26-án közzétesszük őket külön albumban a magazin hivatalos Facebook oldalán.

Győri Bornapok és Terményáldás

Győri Bornapok és Terményáldás 2013Augusztus 22-25 között immár hatodik alkalommal vár minden borkedvelőt Győr az idei Bornapokra. A többnapos rendezvényen hatvan borász mutatja be nedűit, felvonulnak a Borlovagrendek és kiválasztják az idei Borlovagot is. Emellett kulturális programokban és gasztronómiai élvezetekben sem lesz hiány: a Terményáldáson számos termelő és kiállító mutatja be válogatott portékáját.

IX. Egri Borszalon

IX. Egri BorszalonIdén is megrendezik a már hagyományosnak mondható Egri Borszalont. December 29-én, 18 órától Eger legjelentősebb borászai mutatják be a régió harminc neves pincészetének összesen kilencven borát az Eger Hotelben. A borkóstolás kulturális programokkal bővül: az esten fellép Herceg Flóra, Moody Clauds és a Cabaret Band.

Titi

Gál Tibor Egri Pinot Noir Section "Titi" 2007Egerbe egy időben, hideg évszakokban rendszeresen jártam borkóstolásokra, de minden utazás a Titivel kezdődött és zárult. Úgy éreztem, ez a világ legüdébb, legfiatalosabb, legszerelmesebb bora, amire soha nem lehetett nemet mondani. Ezért most olvassanak erről az ellenállhatatlan, mély, de mégis könnyed, gondtalanul elegáns, különleges borról egy ismertetőt magazinunk ajánlásával! 

Tartalom átvétel