logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Műcsarnok

Álombrigád

„Sírba visztek” – a Bizottság a Műcsarnokba megy címmel látható kiállítás a Műcsarnokban. A cím sokat elárul a tárlatról, de közel sem mindent. „Nem retrókiállításban, hanem művészeti projektben gondolkodtunk” – mondta Gulyás Gábor, a Műcsarnok idén kinevezett igazgatója, aki Készman József mellett a kiállítás társkurátora is. A tárlathoz számos kísérőrendezvény is kapcsolódik. 

Tajvani kortárs képzőművészet

Csúcstechnika és tradíció

Tajvani kortárs képzőművészek először mutatkoztak be hazánkban. Alkotásaikat A szabadság fantomja, valamint a Határtalan sziget elnevezésű kiállításokat láthatták a Ludwig Múzeumban, valamint a Műcsarnokban. A két, Európában is ritkaságnak számító tárlaton keresztül bepillantást kaphattunk a modern tajvani művészetbe, illetve megismerhettük az ország kulturális identitását.

Tajvani képzőművészet

Tajvani kortárs képző-művészek először mu-tatkoznak be hazánk-ban. Alkotásaikat A szabadság fantomja, valamint a Határtalan sziget elnevezésű kiállításokon láthatják a Ludwig Múzeumban, valamint a Műcsarnokban. A két, Európában is ritkaságnak számító tárlaton keresztül bepillantást kaphatunk a modern tajvani művészetbe, illetve megismerhetjük az ország kulturális identitását.

Aviva Képzőművészeti Díj

Október 9-én nyílik az ötmillió forintos Aviva Képzőművészeti Díj jelöltjeinek munkájából rendezett kiállítás a Műcsarnokban.  A jelöltekre a közönség is szavazhat! A tárlat  november 7-ig látható.

 

Tartalom átvétel