logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

színház

Bujaság ínyenceknek

Ágens, Buja középkori est ínyenceknek. Kárászy Art SzalonBuja középkori est ínyenceknek címmel pikáns drámajátékot láthatunk november 22-én, pénteken 19 órától Budapesten a Kárászy Art Szalonban az Ágens Társulat előadásában. A nézők az est folyamán egy kurtizán emlékiratain keresztül átélhetik a kor különleges udvarlási szokásait és megismerkedhetnek az érzékek birodalmát jól ismerő, tapasztalt nő tanulságos gondolataival.

Dér Denisa titkos receptje az élethez

Dér Denisa„Én mindig azt mondom, hogy soha nem hátrafelé kell nézni, hanem mindig előre. Arra kell gondolni, hogy mi lesz és annak érdekében kell cselekedni, hogy olyan életünk lehessen, amilyet szeretnénk.” Dér Denisa egész életének vezérfonala ugyanez a hit, amely erőt és bátorságot ad neki ahhoz, hogy színészként, az emberi gyengeségeket megmutatva adhasson nekünk hitet és szeretetet.

Stand-apók és társaik

Standapók, Centrál Színház, 2012-2013 évadElkezdődött a 2012-2013-as évad a Centrál Színházban. Szórakoztató előadások, fergeteges stand up comedyk, kikapcsolódás a város szívében: ez az, amit a Centrál színház ígér a közönségnek. A Standapók kabarájával kezdődik az évad, majd Rudolf Péter főszereplésével bemutatják Jez Butterworth Az ígéret földje című  kortás tragédiáját, de megtekinthetjük az Angéla evangéliuma avagy a réterdősi patkányfogó című darabot és a híres Harlem Swing produkcióját is.

Színészet és létezés: ugyanaz

Udvaros Dorottya színművészUdvaros Dorottyáról sokan írtak, sokfélét. Olvashatunk művészetéről magasztaló, de komoly szakmai kritikákat, vagy éppen arról faggatják, mit tesz az egészségéért, mik a kedvenc ételei. Egy biztos: ő hazánk egyik legnagyobb és legelismertebb színésznője − méltán. Lapunk arra tett kísérletet, hogy közelebb jusson a titokhoz: ki ő és mitől az, ami.

Anamnesis- Morfiumot kérsz?

Anamnesis, Katona József Színház, Bodó Viktor

Morfiumot kérsz?

Tartalom átvétel