logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Legyező

Nyári arcápolás

arcpakolásA nyári napfényhez és meleghez hozzátartoznak a káros sugarak is, amelyek különféle bőrproblémákat okozhatnak: pigmentfoltokat, szeplőket, súlyosabb esetben bőrrákot. Így nem feledkezhetünk meg az arcbőr megfelelő védelméről sem. Molnár Alexandra kozmetikus otthon is elkészíthető vitalizáló arcpakolások receptjeit  osztotta meg Olvasóinkkal.

Az alakformálás Mekkája

Sandy Hypoxi Alakformáló Szépségstúdió Modern alakformáló gépek, vidám, barátságos hangulat, profi szakemberek, stílusos stúdió. A Sandy Alakformáló Szépségstúdió egy olyan kis ékszerdoboz a 14. kerületi Tábornok utca mélyén, ahova örömmel járunk szépülni, mi, nők.

 

Szerelmi varázslás

Valentin-nap,szerelmi varázslás, boldog szerelemA Valentin-nap hasonló ünnep lett egy ideje, mint a karácsony. Igaz, nem jár akkora költekezési lázzal, és elsősorban a fiatalabb korosztálynak szól, de itt is a szeretet kimutatása a cél, csak nem a családban, hanem a szerelmesek között. A karácsonyra abban is hasonlít, hogy a magányosak ilyenkor még magányosabbak, hiszen körbeveszik őket lépten-nyomon a kézen fogva sétáló párok, vagy virágcsokorral szerelmesükhöz siető fiatalemberek…Alábbi kis szerelmi varázslásunk nekik szól, a boldog szerelmeseket hagyjuk egymás karjaiban pihenni most. 

Őszikék

gesztenyeOdakint az unalmas zöld, ezerszínre váltott... A levelek még itt-ott kapaszkodnak az ágakhoz, bár valamlyik már átadta magát az elmúlásnak. Minden falevél történetet mesél: ahogyan lehullik, megmutatja a sorsát. Sütötte-e hosszasan a Nap, vagy áztatta-e az eső... És a vadgesztenyék...fényesek, nevetősek...ott gurulnak a járdán a lábam előtt, és én nem bírom megállni, hogy fel ne szedjem őket. Pont úgy, ahogyan gyermekkoromban... Igen, az ősz az én évszakom... egyre inkább megbizonyosodom róla...

Társfüggőség

régi telefonÁllandó hívogatások, véget nem érő kérdések, a partner ellenőrzése, önbizalomhiány, bizalmatlanság, féltékenység, bizonytalanság. A jelenség neve: társfüggőség. A társfüggő ember nem konkrétan egy másik személytől függ, inkább úgy fogalmazható meg, hogy képtelen elviselni az egyedülléttel járó bizonytalanságot – definiálta a társfüggőség fogalmát Dr. Fehér Gabriella, pszichológus. 

Tartalom átvétel