logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

szépség

Fogyjon, szépüljön szőlővel!

Azt még a gyermekek is tudják, hogy a jó bor alapja a szőlő.szőlőpakolás Azzal is sokan tisztában vannak, hogy a kipréselt gyümölcs maradékából, a törkölyből remek pálinka készül. De azzal már sokkal kevesebben, hogy a természet ezen ajándéka a kozmetikában, a szépségiparban és a gyógyászatban is elismert anyag.

Minden divat, ami szép!

Kávai ErikaHa ellátogatunk egy kirakodóvásárba, vagy csak végigjárjuk a felkapott sétálóutcákat, divat-üzleteket, a legkülönfélébb bizsuk kavalkádja kápráztat el bennünket. Ízlésünknek, stílusunknak megfelelően bármit választhatunk, amiben jól érezzük magunkat, ám elsősorban mégis a vidám, nagyobb méretű, színes, változatos formájú és anyagú fülönfüggők hódítanak.

Tükröm, tükröm...

mosolyA Dove 2013-ban Európa több országában, így Magyarországon is megvizsgálta, hogy mit gondolnak a nők a szépségről. Míg a világon a magyar nőket a legszebbek közé sorolják, a megkérdezettek többsége mégis csak akkor tartja magát szépnek, ha szeretik őket. 74%-uk pedig egyetért abban, hogy minden nőben van valami szép.

A beteljesülés

Holly Seirra ArtGondolatok a szeptemberről. Ez az az időszak, amikor a természet álomba merülése előtt még utoljára odaadja mindenét: betakarítjuk a termést, a korábban elvetett mag, a termékeny nyári időszak sokféle gyümölcsét. A megvalósulás. 

 

A szépség felesküdött lovagja

Kautzky Armand„Színészcsaládból származom, nyolc rokonom, köztük a szüleim is ezt a mesterséget választották hivatásul. Engem mégis el akartak tántorítani tőle, mert akkoriban, a hatvanas- hetvenes években elég sok megpróbáltatással járt a színész-lét. Aztán, úgy tizenkét éves korom körül megérintett a szereplés varázsa …”

Tartalom átvétel