logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

iparművészet

Kincsek között élek

Dávid Ágnes ékszerkiállítása, Lakásgaléria 2013. nov. 14.November 14-én, csütörtökön 18 órakor Dávid Ágnes iparművész ékszerkiállítása nyílik Budapesten, a Hollán Ernő utcai Lakásgalériában. A művész  minőségi japán és cseh gyöngyöt, Swarovski kristálygyöngyöket, féldrágaköveket, gyöngyház elemeket használ egyedi ékszerkreációihoz. A kiállított kollekciók a helyszínen felpróbálhatók, megrendelhetők, megvásárolhatók. A kiállítás november 29-ig látható.

Magyar kézművesség 2012

Szenczi Jánosné, a víz világa, kultúra, iparművészet, kézművességJúlius 20-ig a magyar kézművesség remekeiből láthatunk kiállítást a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. A kiállítás egy része a vizek világához, kultúránkban betöltött szerepéhez kapcsolódik. Emellet évszázados hagyományok alapján készített modern használati eszközöket és dísztárgyakat, öltözékeket és ruházati kiegészítőket, ékszereket, hangszereket, játékokat is megcsodálhatunk.

Élő jelképek

A Világ Győzedelmes Királynője, Albert Éva Katailn, textilművészMájus 26-án új kiállítás nyílt Pásztón Albert Éva Katalin textilművész alkotásiból. A magyarság ősi motivumait csodálhatjuk meg az iparművész hímzett munkáin. Az ismert, vagy kevésbé ismert szimbólumokat a művész saját értelmezésében, az egyetemes tudásból merítve jeleníti meg. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Norvég iparművészet

pillangók, norvég iparművészeti kiállítás, BTM-Budapest Galéria, Budapest KiállítóházA közelmúltban két norvég kiállításnak adott otthont a BMT-Budapest Kiállítóterem. A Konstrukció és Paradigma címet viselő tárlatok a kortárs norvég iparművészet törekvéseibe engednek bepillantást. Harmincnégy művész mutatkozik be a magyar közönségnek: az üvegfúvó mester alkotásától a hímzett fáig, gobelin képekig vagy ezüstmíves kirándulótáskáig szemet gyönyörködtető világba csöppenünk általuk. A tárlat április 1-ig látható.

Hagyományőrzés a divatban

Madarász MelindaMadarász Melinda ruhatervező iparművész átmentett valamit a régi idők magyar népviseleteiből a mába. Hordható, kényelmes öltözetei az egyedi, minőségi ruhatárra vágyók igényeit elégítik ki.

 

Tartalom átvétel