logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Kárászy Szilvia zongoraművész

Kiállításmegnyitó soulra

Kasai Jnofinn a Kárászy SzalonbanFebruár 7-én, szombaton 19 órakor tartja következő rendezvényét a Kárászy Szalon. Ezúttal Kovács Franciska Mária vizuális művész alkotásaiból nyílik tárlat, amelyhez Kasai Jnofinn zongorista, soul és funky zenész, zeneszerző művei adják a kellemes hangulatot. Az esten közreműködik Kemény Lili költő, az est háziasszonya, mint mindig: Kárászy Szilvia.

Kelet vonzásában

Burns KatalinBurns Katalin énekesnő a Kárászy Szalon májusi alkalmán „Kelet felé nyílik az én ablakom” címmel magyar és moldvai népdaloktól közkedvelt pakisztáni dalokig, a szibériai torokéneklés technikáját is bemutatva adott varázslatos koncertet a vendégeknek. A helyszínen megtekinthettük Kárászy Szilvia zongoraművésznek, a szalon létrehozójának fotómontázsokból és festményekből álló kiállítását is.

Repülők

Szotyory László, repülőA Kárászy Szalonban Szotyory László Munkácsy-díjas festőművész alkotásaiból nyílt kiállítás a közelmúltban. A tárlat május végéig tekinthető meg, amelyen az alkotó legújabb, repülőktől ihletett képeit is láthatjuk.  A belépés díjtalan. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Tartalom átvétel