tradíció
Apáról fiúra
2013.szeptember 10.Balogh József kályhaépítő mesternek már a dédnagyapja is ezt a foglalkozást űzte: ő még fazekas kályhás volt. A világ azóta sokat változott, de újabban egyre nagyobb igény van a cserépkályhára, kandallóra, vagy a hungarikumnak számító búbos kemencére. Bár iskolában komolyan nem tanítják, a szakma szeretete öröklődik: a negyedik generáció fogja továbbvinni a családi tradíciót.
A szépség felesküdött lovagja
2012.április 10.„Színészcsaládból származom, nyolc rokonom, köztük a szüleim is ezt a mesterséget választották hivatásul. Engem mégis el akartak tántorítani tőle, mert akkoriban, a hatvanas- hetvenes években elég sok megpróbáltatással járt a színész-lét. Aztán, úgy tizenkét éves korom körül megérintett a szereplés varázsa …”
Tradíció
2011.július 18.Hantás Flóra, Auguszt krémes ...
Magyarország legrégebbi cukrászdinasztiájának üzletében jártunk. Az ötödik generáció folytatja a tradíciót. A minőség jegyében az otthon termesztett gyümölcs, és kizárólag természetes összetevők kerülhetnek az általuk készített édességekbe, süteményekbe.
Fodrász szemmel
2010.szeptember 19.A tapasztalt fodrász szerint a férfiak több időt áldoznak a külsejükre, mint a nők
A több mint kétszáz oklevéllel elismert nemzetközi hírű fodrászmester, Békési János több évtizede dolgozik a Budapest Belvárosában. Üzletében megannyi híresség megfordult, s adja át ma is egymásnak a kilincset. Ő a fodrásza a hazánkba látogató Michael Schumachernek és Antonio Banderasnak is.
