logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

színművészet

Orfeumjáték

Pethő Kincső, Bicskey LukácsA régi kávéházak világát eleveníti föl a Karinthy Színház Orfeumjáték című produkciója, amelyet egy tehetséges színész házaspár: Pethő Kincső és Bicskey Lukács álmodott meg. Az előadás gerincéül Tóth Árpád írásai szolgálnak. A századelő jellegzetes színterén jelenetek, kuplék, táncok mesélnek a kor emberéről: szatirikus, szentimentális, vagy épp romantikus megközelítésben. 

Színészet és létezés: ugyanaz

Udvaros Dorottya színművészUdvaros Dorottyáról sokan írtak, sokfélét. Olvashatunk művészetéről magasztaló, de komoly szakmai kritikákat, vagy éppen arról faggatják, mit tesz az egészségéért, mik a kedvenc ételei. Egy biztos: ő hazánk egyik legnagyobb és legelismertebb színésznője − méltán. Lapunk arra tett kísérletet, hogy közelebb jusson a titokhoz: ki ő és mitől az, ami.

A szépség felesküdött lovagja

Kautzky Armand„Színészcsaládból származom, nyolc rokonom, köztük a szüleim is ezt a mesterséget választották hivatásul. Engem mégis el akartak tántorítani tőle, mert akkoriban, a hatvanas- hetvenes években elég sok megpróbáltatással járt a színész-lét. Aztán, úgy tizenkét éves korom körül megérintett a szereplés varázsa …”

Mégis, kinek az élete?

Mégis, kinek az élete? Centrál Színház, Rudolf PéterMárcius 11-én vasárnap 19 órai kezdettel jótékonysági estet rendeznek a Centrál Színházban, amelyen a Mégis, kinek az élete? című darabot adják elő Rudolf Péter főszereplésével.  A bevétellel a gerincsérülteket támogatják.

 

Hipochondria a színpadon

Kókai János rendezőA Holdvilág Kamaraszínház a közelmúltban Moliére Képzelt beteg című vígjátékát állította színpadra modern felfogásban. Az eredmény egy minden szempontból rendhagyó előadás lett. A barokk korabeli hipochonder figuráját újragondolva Kókai János rendező egy friss, napjaink emberéhez szóló kortárs darabot alkotott.  

 
Tartalom átvétel