logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Óbudai Társaskör Galéria

Szembenézés és elfogadás

Mayer Éva
 
Mayer Éva grafikusművész technikájára a folytonos kísérletezés, témáira a tabukkal való szembesítés jellemző leginkább. Munkáit áthatja az őszinteség, a nyitottság, a tudatosság, a pszichológiai és a szociális értelemben vett érzékenység. Művészetén keresztül segít túllépni korlátainkon, szembenézni félelmeinkkel, amelyek gúzsba kötnek. A szabadulás útja: odafordulás, szembenézés és elfogadás. 

Szakítópróba

Mayer Éva, grafikus, Szakítópróba, Óbudai Társaskör Galéria

A közelmúltban nyílt Mayer Éva grafikus Szakítópróba című kiállítása az Óbudai Társaskör Galériában. A 2008-ban végzett felvidéki művésznő fiatal kora ellenére már számos díjat, elismerést tudhat magáénak, alkotásait féltucat önálló és megannyi válogatott csoportos kiállításon láthatták már az érdeklődők. Jelenleg a Molnár Ani Galériában állít ki rendszeresen.

 

A bicegő vándor Budapesten

Josef Capek (1887-1945) grafikái, linómetszetek láthatók az Óbudai Társaskör Galériában az 1910-20-as évekből. A tárlathoz kapcsolódóan irodalmi estet tartanak cseh előadók részvételével. A belépés ingyenes. A kiállítás november 14-ig látogatható. Cím: Bp. III. Kiskorona u. 7.

Tartalom átvétel