logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

fotópályázat

Balaton és bor fotópályázat

Balaton és bor fotópályázatFotópályázat meghoszabbítva! Az Ismertség Magazin és a Szeremley Vendégház közös „Balaton és bor” címmel meghirdetett fotópályázatát meghosszabbítjuk! A képek a szőlőtermesztés és borászat hagyományához kapcsolódjanak a Balaton-vidékén. Egy pályázó legfeljebb három képet küldhet be, amelyről az Olvasók szavaznak. A képeket október 25-ig várjuk az editor@ismertseg.hu email-címre, majd 26-án közzétesszük őket külön albumban a magazin hivatalos Facebook oldalán.

Fotópályázat

parasztház belülrőlA Parasztház az örök elnevezésű Facebook oldal a Tóka Vendégházzal közösen fotópályázatot hirdet a népművészet, népi kultúra kedvelőinek. Keresik a legszebb magyar parasztházat, amely lehet új építésű, vagy tradícionális. Maximum 4 képpel lehet nevezni, a paraszthazazorok@freemail.hu email címen. Beküldési határidő: 2013.augusztus 18., éjfél.

Fotópályázat

fotógépA Mozdulj! Közhasznú Egyesület fotópályázatot hirdet fogyatékkal élők számára, Mozdulj a természetért! címmel. A pályázat célja: A fogyatékkal élők megmutathassák környezetüknek, milyen értékek létrehozására képesek. 

 

Fotópályázat

A Magyar-Turán Alapítvány szeretne hozzájárulni a magyarság lélekszámbeli gyarapodásához, ezért fotópályázatot hirdet 0-6 éves korú gyermekek fotózására. Ezzel is ösztönözve a fiatalokat a gyermekvállalásra. A fényképeket november 1-ig várják, a beküldött képekről a közönség is szavazhat.

Fotópályázat

Fotópályázat, Magyar-Turán Alapítvány

Határidő: 2010. november 1.

 

Tartalom átvétel