logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

A nő és a foci

Nő és a fociLegtöbbünkben az a sztereotípia él, hogy a férfiak sörrel a kezükben ülnek a televízó előtt, és bámulják a meccset, míg a nők a konyhában tüsténkednek, esetleg a fodrásznál ülnek. Alábbi interjúnk egy harcos női futballrajongóval, Mérei Katával készült.

Világrekord-kísérlet a Corvinuson

Guinness világrekord-kísérletAz egész világon egyedülálló rekordkísérletre készülnek  vasárnap, szeptember 30-án a Corvinus Egyetem MBA hallgatói. Harminc lelkes fiatal hatezernégyszáz kávéspohárból rakja ki a világ legnagyobb kávéspoharakból kirakott mozaik képét. A hatvannégy négyzetméteres csillagot ábrázoló óriásképet mindössze öt óra alatt építik meg a tervek szerint.

A hölgynek valami kis édeset?

bor és cipőHányszor hallottuk, halljuk és még hányszor fogjuk hallani ezt a rémes kérdést, megdöbbentő módon olyan helyeken is, ahol ezt nem is gondolná a gasztrovilágban kalandozó, ide-oda véletlenül vagy akár célzatosan is betévedt ember lánya.. 

Az Író és a Szőke

Marilyn Monroe és Arthur Miller, Kovács KrisztaFolytatjuk Kovács Kriszta sorozatát. Az Író és a Szőke... Volt már egy ilyen réges-rég... Persze, Ő a maga műfajában Miller, de én soha sem leszek Monroe... Ez a történet legalább annyira szürreális, mint az övék... nem is hiszik sokan... még mi sem néha...

 

Füstkarikák

Sokadik feszült nap ez a héten. Olyan, aminek a vége rendszerint az, hogy amikor végre hazaér, úgy teszek, mintha aludnék, de közben minden rezdülése a zsigerimbe hatol. Kinyitnám a szemem, de akkor nem  bírnám ki, hogy  ne kérdezzek... És félek, hogy ő meg válaszolna... és nem biztos, hogy azt a választ szeretném hallani.

Tartalom átvétel