logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

boldogság

Boldogabbak az okosabbak

A köztudatban él az a feltételezés, hogy aki butácskább, boldogabb. Nem igazán érti meg a világ nehézségeit, így nem is tud foglalkozni velük, inkább csak a könnyen érthető, felszínes dolgok érdeklik, épp ezért boldogabb is. Brit kutatók azonban ezt megcáfolták, hiszen az intelligencia mérőszámának tekintett IQ és a boldogság közti kapcsolatot keresve arra a következtetésre jutottak, hogy boldogtalanabbak az alacsony IQ-jú emberek.

A beteljesülés

Holly Seirra ArtGondolatok a szeptemberről. Ez az az időszak, amikor a természet álomba merülése előtt még utoljára odaadja mindenét: betakarítjuk a termést, a korábban elvetett mag, a termékeny nyári időszak sokféle gyümölcsét. A megvalósulás. 

 

A boldogság 10 aranyszabálya

delfincsaládJúlius 26-án, csütörtökön 18 órától az India Rejtett Kincsei sorozat következő alkalmán Tasi István kulturális antropológus, vaisnava teológus és lelkész tart előadást a boldogsághoz vezető útról a Védák ősi bölcsessége alapján. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. A belépés ingyenes.

Fényben

„Az igaz szépség: kintről észlelhető, bentről jövő fény.” /Alexander Brody/

Ez az idézet pontosan arról a szépségről beszél, amiről én is szeretnék. Nem üres sablon-szépség, hanem valódi fény, ami erejét önmagából nyeri. Meggyőződésem, hogy nem azért tartunk valakit szépnek, mert külsőleg valóban az. Hiszen nem is tudjuk mi az, hogy szép. 

Tartalom átvétel