logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Toronytúrák a Városligetben

Toronytúra, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Apostolok tornya, Kaputorony, VárosligetA Városligetben található Magyar Mezőgazdasági Múzeum március 15-én megnyitja a nagyközönség előtt új, eddig nem látogatható Kaputornyát, amelynek folytatása az Ostromfolyosó. Április 5-től pedig a régóta népszerű Apostolok tornya is várja látogatóit.

Farsang a Vajdahunyadvárban

Farsang a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban 2015, február 14Idén február 14-én, szombaton rendezik meg a már hagyománynak számító télűző mulatságot a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. Ezen a szombaton farsangi ízekkel és illatokkal telik meg a Vajdahunyadvár; tárlatvezetések és számtalan érdekes gyerekprogram, kézműves foglalkozás várja a látogatókat.

Orchidea és Bromélia Kiállítás

orchideaNovember 15-17-ig a Magyar Orchidea Társaság megrendezi őszi Orchidea és Bromélia Kiállítását a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. A kiállítás díszvendége Japán, így a távol-keleti ország egzotikus orchideáival is megismerkedhetnek azok, akik ellátogatnak a Vajdahunyadvárba.

Márton-napi mulatság

Márton nap a Magyar Mezőgazdasági MúzeumbanNovember 9-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeum megrendezi hagyományőrző Márton-napi mulatságát, amely ebben az évben a „Színek, ízek, illatok" című új időszaki kiállítás köré szerveződik. Ínycsiklandó libalakomával, újborral, énekkel, tánccal, hagyományőrző játszóházzal, kézműves műhellyel és sok más színes programmal várják a látogatókat. Ezen a napon lesz a VII. Gyermekszínjátszók találkozója is. 

Farsangi mulatság

busó maszkokFebruár 16-án, szombaton vidám télbúcsúztatóra hív mindenkit a Magyar Mezőgazdasági Múzeum. Az elmúlt évek hagyománya folytatódik: ezúttal is lesz kiszebáb égetés, gyermektáncház, mesemondás és dudaszóval kísért séta az Apostolok tornyába. A kézműves műhelyben álarcokat, farsangi maszkokat készíthetünk. Tárlatvezetést is tartanak a múzeum kiállításain, így a Vadászati Kiállítást vagy a Nemzeti Ló kiállítást is megcsodálhatjuk. Farsangi felvonulás, játszóház, télbúcsúztató vásár és torkos sarok várja a vendégeket. 

Tartalom átvétel