logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

divat

Minden divat, ami szép!

Kávai ErikaHa ellátogatunk egy kirakodóvásárba, vagy csak végigjárjuk a felkapott sétálóutcákat, divat-üzleteket, a legkülönfélébb bizsuk kavalkádja kápráztat el bennünket. Ízlésünknek, stílusunknak megfelelően bármit választhatunk, amiben jól érezzük magunkat, ám elsősorban mégis a vidám, nagyobb méretű, színes, változatos formájú és anyagú fülönfüggők hódítanak.

Stílusvarázs az Europeumban

táskaOktóber 14-től 19-ig a divaté lesz a főszerep az Europeum Bevásárlóközpontban.  Minden nap divattervezők tartanak különleges átalakító workshopokat, majd 19-én izgalmas stylist versenyt láthatunk Lakatos Márk díjnyertes stylist zsűrizésével. Tervezői divatbemutató, Children of distance koncert, Király Viktor és Király Linda fellépése, valamint izgalmas gyermekprogramok várják az érdeklődőket.

Hagyományőrzés a divatban

Madarász MelindaMadarász Melinda ruhatervező iparművész átmentett valamit a régi idők magyar népviseleteiből a mába. Hordható, kényelmes öltözetei az egyedi, minőségi ruhatárra vágyók igényeit elégítik ki.

 

A magyar divat

divat, magyar divatLétezik az a fogalom, hogy "magyar divat" ? Ha igen, mit értünk alatta? Kalocsai népi motívumot, vagy magyar ruhatervezőt? És ha létezik csak ránk jellemző magyar divat, vajon hazánkban van-e rá kereslet, vagy csak a külföldi kifutókon népszerű? Alábbi cikkünkből megtudhatják!

JAM, ruhaipari kiállítás

JAM címmel a Jelky András Ruhaipari és Művészeti Szakközépiskola tanárainak alkotásaiból láthatnak kiállítást október 15-ig az iskola épületében.                 A tárlaton Bánfalvi Zoltán, Deli Sarolta, Jakab Etelka, Kontur Réka, Laposa Zsuzsanna, Lőrinczi István, Molnár Madarász Melinda, Rátkai Zsuzsanna, Szarka Csilla, Urbánfy Éva, Varga Bernadett munkáit láthatjuk. (Cím:  Bp. VIII. Rákóczi tér 4.)      

Tartalom átvétel