logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

farsang

Farsang a Vajdahunyadvárban

Farsang a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban 2015, február 14Idén február 14-én, szombaton rendezik meg a már hagyománynak számító télűző mulatságot a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. Ezen a szombaton farsangi ízekkel és illatokkal telik meg a Vajdahunyadvár; tárlatvezetések és számtalan érdekes gyerekprogram, kézműves foglalkozás várja a látogatókat.

Jelmezbál kicsiknek

gyermekfarsang, álarcSzínvonalas farsangi mulatságra, jelmezbálra várják gyermekeket és szüleiket a Parksarok elnevezésű gyermek kulturális központba február 21-én, 17.30 órától. A jó hangulatról a közönségen kívül Gelencsér Tünde bábszínész, Kárász Eszter színművész, valamint a Minivilág munkatársai gondoskodnak.

Farsang hagyományosan

karnevál, farsangA Magyar Mezőgazdasági Múzeum Budapesti Farsang és Karnevál címmel különleges programot szervez  február 18-án 10 órától. A látogatók ezen a napon az európai farsangi és karneváli hagyományok birodalmán át kalauzoló, különleges utazáson, vidám farsangi mulatságon és számtalan érdekes programon vehetnek részt.

Farsangi művészbál

farsangi álarc2012. február 24-én, pénteken közös farsangi jelmezbált rendez Székesfehérváron a Székesfehérvári Nemzetközi Művészkör, az SMV Festőtanoda és az Ősi Kovács Alkotóműhely, amelyre minden művészt, tanoncot és szimpatizánst szeretettel hívnak. 

Téltemetés

busó, farsang, téltemetésFarsangi népszokások bemutatásával, maszk- és álarckészítéssel, kristálygömb jósdával, csörögefánkkal,almás rétessel, házi pálinkával és minden földi jóval várnak kicsiket és nagyokat február 19-én, 10-17 óráig a Magyar Mezőgazdasági Múzeumba. Ezen a napon a múzeum honfoglalás-kori, és vadászati kiállítása is megtekinthető, kirakodóvásár, vetítések, tudáspróba várja az érdeklődőket!

Tartalom átvétel