logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

sport

Hogy biztosan célba érjünk

futásNagy divat lett az utóbbi évtizedekben a futás, kocogás. Nem telik el hét, hogy valamely nemes vagy hangzatos cél érdekében ne csődítenének össze kicsiket és nagyokat, hogy lefuttassák velük a választott távot. Aki igazán kedvet kap a futáshoz, úgy marad. Életének részévé válik, és előbb vagy utóbb megfordul a fejében a maratoni táv is. Alább Béres Sándor és Farkas Attila összefoglalóját olvashatják a maratoni futásra való felkészüléshez.

Ha síelni indulunk

síelésBeköszöntött a tél, itt az idő, hogy a téli sportoknak hódoljunk! Ám, mielőtt valamelyik síparadicsomnak vesszük az irányt, jó, ha alaposan felkészülünk a sportolásra. Horváthné Garami Judit síszakértőt, egykori versenysportolót kérdeztem, mire figyeljünk oda, ha első alkalommal, vagy ha már sokadszorra indulunk síelni.


Mi kell a sikerhez?

Mártha Imre,az Invitel operatív főigazgatójaA Formula-1 Magyar Nagydíjon rajtunk volt a világ szeme.  A technikai sportok királyának számító versenyt most először az Invitelen keresztül sugározta a MTVA, 10 Gbit/sec. sebességgel bonyolítva az adatforgalmat.  A verseny négy napján harminc szakember dolgozott 24 órás szolgálatban az „Invitel-istállóban”, a pálya területén pedig 25 km hosszú kábelhálózat biztosította a zavartalan telekommunikációt.

Világbajnok mennyben és pokolban 1.

Michelisz NorbertA magyar autósport egyik legnagyobb sikerét ünnepelhetjük! November 18-án az idei túraautó világbajnokságon a független csapatok legjobbikának járó Yokohama kupát vehette át Michelisz Norbert Makaóban. Kétrészes összeállításunkban végigkísérhetik a versenyző útját a márciusi első futamoktól a győzelemig!

 

Tour de Óbuda

biciklizés2012. március 25-én, vasárnap biciklis túrát rendez az Óbudai Olimpia Budapesten. Rajt-Cél az óbudai Fő tér. Két távon lehet indulni: 38 km-es hosszútávon és 15 km-es rövidtávon. A túrázók Szentendréig, vagy Békásmegyerig kerékpároznak. Az út során három szerviz és frissítőállomás fogadja a túrázókat, melyeknél a teljesítés igazolása céljából javasolt megállni. A Római-parti ellenőrző állomáson a Rokon Sport felajánlásával az első 300 érkező kulacsot kap ajándékba. A részvétel ingyenes!

Tartalom átvétel