logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

szeretet

A nyugalom

óceán, napkelte, nyugalomA buddhista tanítások szerint az egészséghez vezető hat tulajdonság egyike a nyugalom. Ám világunkban szinte ez az, amire a legnehezebben tudunk szert tenni, bármennyire is vágyunk rá. Alábbi cikkünknben a nyugalomról gondolkodunk közösen, s talán tudunk valami kapaszkodót is nyújtani Olvasóinknak, hogy életükben minél több legyen belőle!

Füstkarikák

Sokadik feszült nap ez a héten. Olyan, aminek a vége rendszerint az, hogy amikor végre hazaér, úgy teszek, mintha aludnék, de közben minden rezdülése a zsigerimbe hatol. Kinyitnám a szemem, de akkor nem  bírnám ki, hogy  ne kérdezzek... És félek, hogy ő meg válaszolna... és nem biztos, hogy azt a választ szeretném hallani.

Tini Chris, a szeretet nagykövete

 Tini Chris, jóslás, fehér mágia, vallás, hitAlább interjút olvashatnak egy mélyen hívő emberrel: újságíróból lett jóssal, fehér mágussal, tanácsadóval.

„A jóslás nem egy misztikus, félelmetes valami, hanem arra szolgál, hogy általa közelebb kerüljünk önmagunkhoz, bepillantást nyerjünk azokba a körülöttünk zajló folyamatokba, amelyeket legtöbbször ösztönösen, viselkedésünkkel, gondolatainkkal, szavainkkal és hitünkkel magunk generáltunk."

Tartalom átvétel