logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

pályázat

Novellapályázat

Novellapályázat, Szepes Mária AlapítványSzepes Mária sokat írt a korunkba betörő új dimenziókról, rezgésekről, amelyek az ember tudatát, észlelésmódját határtalanná tágítják. A Szepes Mária Alapítvány novellapályázatot hirdet az alábbi témakörökben: mit gondol a dimenzióváltásról? Ki hogyan érzékeli a változó univerzumot, a sűrűsödő és finomodó energiákat? Maja naptár, maja civilizáció. Próféciák. Utazás a múltba, a jövőbe. 

Így olvasunk ma / mi

Az ELTE Egyetemi Könyvtár 9-12. osztályos tanulók számára pályázatot írt ki korunk olvasási szokásainak  bemutatására. A pályázat arra keresi a választ, mi jellemző napjainkban a diákok olvasási szokásaira, mit, hol, hogyan, mikor és kivel olvasnak. Pályázni lehet fotóval, kisfilmmel vagy képregénnyel, egyénileg vagy csoportosan. Az eredeti alkotásokat a könyvtár különleges nyereményekkel díjazza.

Modern szaklabor

Fazekas Mihály Gyakorló GimnáziumA modern kor követelményeinek megfelelő természettudományos labor kialakítására kapott uniós forrást közel 300 millió forint értékben a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium. A projekt amiatt is különösen fontos, mivel az utóbbi években jelentősen megcsappant hazánkban a természettudományos tárgyak iránti érdeklődés.

 
Tartalom átvétel