logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

férfi

Világrekord-kísérlet a Corvinuson

Guinness világrekord-kísérletAz egész világon egyedülálló rekordkísérletre készülnek  vasárnap, szeptember 30-án a Corvinus Egyetem MBA hallgatói. Harminc lelkes fiatal hatezernégyszáz kávéspohárból rakja ki a világ legnagyobb kávéspoharakból kirakott mozaik képét. A hatvannégy négyzetméteres csillagot ábrázoló óriásképet mindössze öt óra alatt építik meg a tervek szerint.

Az Író és a Szőke

Marilyn Monroe és Arthur Miller, Kovács KrisztaFolytatjuk Kovács Kriszta sorozatát. Az Író és a Szőke... Volt már egy ilyen réges-rég... Persze, Ő a maga műfajában Miller, de én soha sem leszek Monroe... Ez a történet legalább annyira szürreális, mint az övék... nem is hiszik sokan... még mi sem néha...

 

Füstkarikák

Sokadik feszült nap ez a héten. Olyan, aminek a vége rendszerint az, hogy amikor végre hazaér, úgy teszek, mintha aludnék, de közben minden rezdülése a zsigerimbe hatol. Kinyitnám a szemem, de akkor nem  bírnám ki, hogy  ne kérdezzek... És félek, hogy ő meg válaszolna... és nem biztos, hogy azt a választ szeretném hallani.

Gondolatok a manézsból

manézs, Kovács Kriszta, szerelem, férfi, nő, Káli flúg,  porond, színház, Bácsi Róbert László

Itt állok... a saját cirkuszomban...

Igen, ismét felvontam a ponyvát. Áll a sátor, kész a porond, most pedig itt toporgom a manézsban, jelenésre várva. A hivójelet figyelem, de nem tudhatom, milyen számban szánnak nekem szerepet.

 

Tartalom átvétel