logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

fesztivál

Győri Bornapok és Terményáldás

Győri Bornapok és Terményáldás 2013Augusztus 22-25 között immár hatodik alkalommal vár minden borkedvelőt Győr az idei Bornapokra. A többnapos rendezvényen hatvan borász mutatja be nedűit, felvonulnak a Borlovagrendek és kiválasztják az idei Borlovagot is. Emellett kulturális programokban és gasztronómiai élvezetekben sem lesz hiány: a Terményáldáson számos termelő és kiállító mutatja be válogatott portékáját.

Tánc, harcművészet és színészet

chaú táncosokAz Indiai Nagykövetség jóvoltából egy nálunk eddig kevésbé ismert indiai táncstílus, a cshaú mutatkozott be Magyarországon. Ezt a látványos kosztümöket, maszkokat felvonultató törzsi táncot, amely bővelkedik harcművészeti elemekben is, 2010-ben a Világörökség részévé nyilvánították. 

Gasztro-kalendárium

gasztronómia, étel, ital, fesztiválOrszágos gasztronómiai kalendáriumunkban összegyűjtöttük azokat a nyár végi, ősz eleji eseményeket, amelyekről kár lenne lemaradni... Csirkepaprikás Fesztivál, Bor és Művészet Fesztivál, Vegetáriánus Fesztivál, Gombócfesztivál, Tócsni Fesztivál, Budafoki Pezsgő-, és Borfesztivál, Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, hogy kedvcsinálónak néhányat említsünk...

Tartalom átvétel