logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Ismertség Magazin

Rovatvezető pályázat

Ismertség Magazin logoAz Ismertség Magazin rovatvezetőket vár Kultúra, Tudomány-Technika, Művészet, Sport, Egészség, Utazás, Oktatás, Természetvédelem, Gasztronómia, Női Legyező rovataihoz. 

Balaton és bor fotópályázat

Balaton és bor fotópályázatFotópályázat meghoszabbítva! Az Ismertség Magazin és a Szeremley Vendégház közös „Balaton és bor” címmel meghirdetett fotópályázatát meghosszabbítjuk! A képek a szőlőtermesztés és borászat hagyományához kapcsolódjanak a Balaton-vidékén. Egy pályázó legfeljebb három képet küldhet be, amelyről az Olvasók szavaznak. A képeket október 25-ig várjuk az editor@ismertseg.hu email-címre, majd 26-án közzétesszük őket külön albumban a magazin hivatalos Facebook oldalán.

Stratégiai együttműködés

Actual MediaAz Ismertség Magazin a közelmúltban hosszú távú stratégiai megállapodást kötött az Actual Media céggel, akik a jövőben részt vesznek a magazin online hirdetési felületeinek értékesítésében. Az Ismertség Magazin 2010 ősze óta van jelen a médiapiacon, egy igényes olvasói közönségre építő médium, amely kulturális és életmód rovataival minőségi szemléletet képvisel az online kiadványok világában. 

Sandy Hypoxi nyereményjáték

Hypoxi Alakformáló nyerményjátékAz Ismertség Magazin a Sandy Hypoxi Alakformáló Szépségstúdióval közösen nyereményjátékot hirdet. Nyeremény: 5 alkalmas Hypoxi-kezelés és 5 alkalmas presszoterápiás kezelés. A játék kérdéseire adott válaszokat az editor@ismertseg.hu email-címre várjuk! Sorsolás augusztus 15-én, 18 órakor! 

Tartalom átvétel