logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

kirándulás

Pozsonyi kirándulás

A pozsonyi várSokan, ha utazás kerül szóba, messzi tájakra gondolnak, megfeledkezve arról, hogy  közvetlen közelünkben is temérdek gyönyörű város és látnivaló akad. Ilyen úti célok közé sorolhatjuk Pozsonyt is, az 1993-ban létrejött Szlovákia fővárosát, a hajdani magyar királyi koronázó várost, ahol 1848-ban az első független magyar kormány is megalakult. Németek, magyarok és szlovákok kézjegyét viseli magán a város, a számtalan kulturális emlék mellett azonban érdemes időt szakítani a helyi konyha jellegzetességeire is: a haluskára vagy a sztrapacskára. Utunk során felkerestük a Duna és a Morva folyó találkozásánál fekvő gyönyörű dévényi várat is. Tartsanak velünk! 

Toronytúrák a Városligetben

Toronytúra, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Apostolok tornya, Kaputorony, VárosligetA Városligetben található Magyar Mezőgazdasági Múzeum március 15-én megnyitja a nagyközönség előtt új, eddig nem látogatható Kaputornyát, amelynek folytatása az Ostromfolyosó. Április 5-től pedig a régóta népszerű Apostolok tornya is várja látogatóit.

Óbudai teljesítménytúra

túra, természetjárás, Budai-hegyek, őszÓbuda-Békásmegyer Önkormányzata, az újkori Olimpiák 116. évének tiszteletére, öt alkalomból álló amatőr sportrendezvényt szervezett a 2012-es londoni olimpiáig. A rendezvénysorozat második felvonásaként mindenkit szeretettel invitálnak  a szervezők november 12-én túrázni, a Budai-hegyekbe erőnléttől függően  8 vagy 25 km-es sétára. A célba érkezőket  tea és szendvics várja.

Búcsúzik a nyár

Balaton, nyár, nyaralás, utazás, Ismertség Magazin, szezon vége

A KFT együttes sorairól a „magyar tenger" hullámzó habjai, homokos partjai, strandjai jutnak eszünkbe. A közel 10-12 ezer éves Balaton Európa legnagyobb sekély vizű tava, ami kiválóan alkalmas fürdőzésre. A tó nevének hallatán forró napsütésben fürdőzőkre, vitorlázókra, evezősökre, labdázó gyerekekre gondolunk, akik élvezik a kellemes hűst adó vizet. Ez a nyár azonban megtréfálta a nyaralni vágyókat.
Tartalom átvétel