logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

film

Koreai filmhét

Koreai filmhét az Urániában 2013. november 4-8.November 4-8. között hatodik alkalommal rendezik meg a koreai filmhetet az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Idén olyan díjnyertes koreai alkotásokat vetítenek, amelyeket az Oldboy kivételével először láthatunk Magyarországon. Az öt alkotás eredeti nyelven, magyar és angol felirattal tekinthető meg ingyenesen. Az eddigi évektől eltérően mindegyik film kétszer is vászonra kerül november 4-8. között.

 

Színház az egész világ

Anna Karenina 2012Hollywood megajándékozott minket egy újabb Anna Karenina feldolgozással. A büszkeség és balítélet után John Wright ismét egy halhatatlan klasszikushoz nyúlt, Tolsztoj Anna Karenina című regényét vitte vászonra. Helyezkedjenek kényelembe és figyeljék, ahogyan elhúzzák a nehéz, vörös bársonyfüggönyt. A fények kigyúlnak, a zenekar rázendít. A szereplők életre kelnek – lássuk, megérdemlik-e darab végén a visszatapsot?

A természet IQ-ja premier

Fehérarcú gém, fotó: Lumnitzer ÁkosSzeptember 18-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban telt házzal bemutatták A természet IQ-ja című természetfilmet. A nagy sikerre való tekintettel a vetítést szeptember 21-én, 23-án és 26-án megismétlik! A film alapja az azonos címet viselő, magyar szerzők (Tasi István és Hornyánszky Balázs) által írt világsikerű kötet, amely megdönti a darwini evolúcióelméletet. 

Tartalom átvétel