logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Hülyerobot pályázat

 

Hülyerobot pályázat, Bacarobo 2.0, hülyerobot kupa, Trafó

A Kitchen Budapest Hülyerobot pályázatot hirdet olyan mechanikusan működő találmányok számára, amelyek tökéletesen haszontalanok, ám viccesek. A  hülyerobot versenyre a világ minden tájáról várják a találmányokat, amelyek közül tíz pályázó méri össze az erejét október végén a Trafó színpadán. A Japán Bacarobo Kupának már másodszor hazánk ad otthont.

A Kitchen Budapest idén újra pályázatot írt ki a japán gyökerekkel rendelkező Bacarobo Kupa – Hülyerobot Versenyre. Szerte a világból várják a haszontalan és egyben szórakoztató robotokat. A zsűri által kiválasztott tíz robot élőben mérkőzik meg a fődíjért október végén, a Trafó színpadán.

 
A részvétel feltétele, hogy a tervezett robot az alábbi három feltételnek megfeleljen.
A robotnak:
1. mechanikus meghajtással kell működnie
2. nem lehet semmilyen hasznos funkciója
3. viccesnek kell lennie, a közönséget meg kell nevettetnie
 
Részletes pályázati feltételek: http://bacarobo.kibu.hu
Beadási határidő: 2011. augusztus 15.
 
A Bacarobo Kupáról:
A Bacarobo egy hülyerobot verseny, amit a japán Maywa Denki csoport alapítója Tosa Nobumichi szervezett meg először Tokióban, ahol azóta is évről évre megrendezik. A versenysorozat először 2010-ben hagyta el Japánt, és hazánkban a Kitchen Budapest szervezésében mutatkozott be először Európában. A 2011-es a második alkalom lesz, hogy a nemzetközi megmérettetésre Budapesten sor kerül. 
Kurátor: Nemes Attila