logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Csak kényelmesen!

Csak kényelmesen!

Bálinfy Barbara komfortos álma

Ismertség Magazin

Bálintfy Barbara, Ilikecomfort.com,

Az Ismertség Magazin ajánlásával

 
Nem szokványos célkitűzéssel lépett a szolgáltatók porondjára Bálintfy Barbara, az Ilikecomfort.com alapítója. Egy mindennapi életünket segítő vállalkozást indított, amely a kisállatunkról való gondoskodástól kezdve a vasalásig, házi, gyermek és kisállat szittereken keresztül igyekszik levenni vállunkról a háztartás ügyes-bajos terheit, hozzájárulni a problémamentes állattartáshoz. A Magyarországon egyedülálló kezdeményezésről kérdeztük az ötletgazdát.

reggeli, Ilikecomfort.com

Napjaink kihívásai között szerepel a jó időbeosztás. Nagyon drága az időnk: egyre többet dolgozunk, hogy a megélhetésünket biztosíthassuk, a fennmaradó néhány órát pedig legtöbbször házimunkára, otthonunk rendben tartására fordítjuk. Így alig jut idő arra, ami lelki egészségünkhöz nélkülözhetetlen: szeretteinkre, háziállatainkra, otthonunkra. Ma már a gazdagság igazi fokmérője nem a vagyon, hanem a szabadidő. Ezt a tényt felismerve Bálintfy Barbara hazánkban elsőként olyan komplex szolgáltatásrendszert dolgozott ki, amely időt spórol nekünk mindarra, ami valóban fontos, hogy kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb, örömtelibb életet élhessünk és velünk együtt kis kedvenceink is.
 
Ilikecomfort.com logo− Sokan küzdenek azzal, hogy összeegyeztessék a háztartás vezetését és a munkájukat, mások pedig amiatt aggódnak, hogy tudják, mialatt dolgoznak, kutyájuk, macskájuk egyedül van otthon, esetleg néhány napos külföldi utazásra nem tudják kire bízni kisállatukat. Ezért elhatároztam, olyan vállalkozást hozok létre, amely minden otthonunkkal, privát életünkkel kapcsolatos teendő elvégzésében segít: például kertgondozás, kutyasétáltatás, posta, bevásárlás, takarítás, gyermekfelügyelet, mosás, vasalás  – mesél álmáról Bálintfy Barbara, az Ilikecomfort.com megálmodója, ügyvezető igazgatója.
 
Nálunk még ismeretlen fogalom a pet sitter, vagyis „kisállatcsőszködés”. Barbi külföldi minták alapján szervezi meg vállalkozása egyik területét, a kisállatszitterséget.

két kiskutya, kisállat csőszködés, Ilikecomfort.com

− Az általunk nyújtott szolgáltatásokat két nagy csoportra bontottam: a kisállatcsőszködéssel kapcsolatos teendőkre, és az otthonunk kényelmét szolgáló munkákra. A kisállatszitterkedés Nyugat-Európában, főként Angliában igen elterjedt. Olyan szolgáltatásokat foglal magába, mint a házi kedvencre való vigyázás otthon, vagy a szitter saját otthonában, kutyasétáltatás, vagy a kisállat állatorvoshoz, kozmetikushoz való szállítása stb. Több ismerősöm panaszkodott, hogy néhány napos külföldi útjára nem szívesen vinné magával kutyáját, (hiszen többféle papír, engedély szükséges hozzá és az állatnak is megterhelő az utazás), és gondot okoz neki, addig kire bízza? Máskor idős emberek alig tudnak eleget tenni kutyájuk igényeinek, hogy eleget sétáltassák, néha az állat orvoshoz való szállítása is problémát jelent. Ezeket a feladatokat vállaljuk magunkra kisállatokkal kapcsolatos szolgáltatásainkban – részletezi Bálintfy Barbara.
 
Az otthonunk rendben tartása szintén lényeges jó közérzetünk miatt.

mosogatás, Ilikecomfort.hu

− Magam is gyakorló háziasszony vagyok, így tudom, mennyi idő megy el a klasszikus házimunkákra, mint a főzés, mosás, vasalás, takarítás, mosogatás, de sok időnket töltjük bevásárlással, vagy egyéb ügyintézéssel, például postára járással is. Szolgáltatásaink másik nagy területe ezért az otthonunkat érinti: munkatársaink elvégzik azokat a háztartással kapcsolatos feladatokat, amelyeket kényelmesen másokra bízhatunk– tájékoztatott.
 
Barbara hangsúlyozta, hogy diákszövetkezetekkel közösen építették föl munkaerő-flottájukat, így segítséget nyújtanak a fiataloknak a tanuláshoz. Később szeretnék kiterjeszteni a foglalkoztatottak körét a kismamákra, részmunkaidőt vállalókra is, hogy minél több embert segítsenek munkához.
 
vasalás. Ilikecomfort.com– Jelenleg diákokkal dolgozunk, akiket lakóhelyükhöz legközelebb eső ügyfélhez irányítunk. Nagyon komoly kritériumok alapján válogatjuk ki, kik tölthetnek be nálunk szitteri, vagy egyéb munkakört, hiszen minden esetben bizalmi munkát végeznek, amiért cégünk felel. Elvárjuk tőlük a kifogástalan munkavégzést, amit ügyfeleink visszajelzései alapján nyomon követünk. Alkalmazottainkat munkavégzésük idejére a Generali Biztosító biztosítja. Mivel vállalkozásom elindítása óta nekem is napi 12 óra munka mellett kell megszerveznem az életemet, a kellemes otthoni környezet megteremtéséhez, ügyes-bajos dolgaim intézéséhez én is igénybe veszem az Ilikecomfort.com szolgáltatásait és erre bíztatok minden elfoglalt embert kortól, nemtől függetlenül!
 
Az Ilikecomfort weboldalát itt találják: www.ilikecomfort.com
Facebook közösségükhöz itt csatlakozhatnak: http://www.facebook.com/Budapestservices
 
Édes Borbála

Kapcsolódó cikkek:

Légtisztító növények >>

Kutyák és a nyaralás >>