logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Művészet

Alejandro Vela koncertezik Budapesten 2015 február 23-án az Óbudai TársaskörbenAlejandro Vela újra Budapesten

 

Az Óbudai Társaskörben ad koncertet a világhírű mexikói zongoraművész

Az idő uraAz idő ura

 

Somi Panni új koreográfiája

 

tovább >>

Zopcsák Ferenc Zsolt kalligráfus alkotás közbenAz írás művésze

 

Zopcsák Ferenc Zsolt kalligráfussal beszélgettünk

 

Kónya Éva, festőművész, MallorcaRózsák szerelmese

 

Kónya Éva festőművésznél jártunk Mallorcán

 

tovább >>

Réti ÁgnesCaruso, Gigli, Réti – írhatnánk, hiszen a halhatatlan tenorok panteonjában a világhírű magyar operaénekes is méltó helyet foglal el. Ám itthon méltatlanul elfeledték: a fiatalabb generáció nem is hallott róla, az idősebbek emlékeznek ugyan rá, de a hivatalos kultúrpolitika nem fordít figyelmet emlékének ápolására. Ahogy életében nem ismerték el csodálatos előadóművészetét, úgy halála után is mostohagyermeke a magyar művészi világnak. Interjúnkban Réti József lányával, Ágnessel elevenítjük föl édesapja emlékét.

Szilasi AlexMárcius 10-én, kedden 17 órától a Budavári Zenei Szalonban Szilasi Alex zongoraművész tart zenés szalondélutánt az MTA BTK Zenetudományi Intézetben. Az alkalmon a XIX. század hírhedt-híres zongoristáit, Friedrich Kalkbrennert és Sigismund Thalberget mutatja be  kevésbé ismert oldalukról. A belépés ingyenes!

Benyovszky-Szűcs Domonkos,Venus2015. február 6-án, pénteken 18 órakor nyílik Benyovszky-Szűcs Domonkos festőművész Metamorphosis – a test csarnokai című kiállítása a Tat Galériában. A kiállítást megnyitja: Molnár Eszter művészettörténész. Megtekinthető február 27-ig. Meghosszabbítva március 5-ig!

Zopcsák Ferenc Zsolt kalligráfussal készített interjúEgy cseresznyeünnepen találkoztunk vele először: kis asztalka mögött fogadta az érdeklődőket, akik kíváncsiak voltak arra, hogy fest a nevük japánul? Zopcsák Ferenc Zsolt a japán kalligráfia művésze, interjúnkban megmutat nekünk valamit ebből a különleges távol-keleti művészeti ágból, ahol az egyes írásjegyek megalkotásával fejezi ki önmagát és gondolatait a művész.

A rovat fórumának témái

Itt a fórum rovatának témáit láthatja. Szóljon hozzá, vagy hozzon létre új témát a rovat fórumában!

Jelenleg nincs beküldött téma a rovat fórumában. Legyen Ön az első, aki témát nyit!

Partnerek (művészet)

       Óbudai Társaskör logó