logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Bemutatjuk az El Rapido Grill & Deli üzletet

El rapido

El Rapido grill &deli

Sarki közért, delikát üzlet, grill és tequila bár egyben!

Budapest központjában, a VII. kerületi Kazinczy utcában található egy hangulatos, mexikói grill és tequila bár, élelmiszer és delikát üzlet, az El Rapido.
Magyarországon ma még ismeretlen a grill és deli hálózat. A világ számos országában így nevezik az olyan kisközértet, ahol mindennapos vásárlásaink mellett ehetünk-ihatunk, vagy barátainkkal akár hajnalig mulatozhatunk.
Ezt nyújtja az El Rapido grill & deli.
Az üzlet a mexikói étel-és italkülönlegességek nagy választékát kínálja: a helyben grillezett, többféle hússal és zöldséggel, egyedi fűszerezéssel készített tortillán, tacón, quesadillán, gringason, fajitason és burritón kívül harmincöt féle minőségi tequilát és mescalt, vagy a vezető pincészetekből származó magyar borokat kóstolhatunk; eredeti chilis forró csokit, mexikói söröket, illetve egzotikus vidékekről származó, helyben őrült exkluzív kávékat ihatunk.
Ha pedig latin-amerikai ételkülönlegességekhez keresünk alapanyagot, itt beszerezhetjük a hozzávalókat: kaktusz-konzervet, a méregerős habanero paprikát, a jellegzetes nagy, barna, aszalt adobo paprikát, vagy a számtalan változatban megtalálható, jalapeno paprikából előállított szószokat, többfajta salsát.
Célunk, hogy megismertessük a mexikói gasztronómiát a magyar közönséggel.
Mexikói szakácsok javaslatai alapján készített ételeinkben az eredeti ízekkel találkozhatnak vendégeink!
A magas tápértékű, vitaminokban gazdag zöldségek, az emésztést elősegítő fűszerek, az agavéból készült párlatok és közkedvelt kukoricasörök a hazai konyha méltó kiegészítői lehetnek.
Szeretettel várnak mindenkit!

É. B.