logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Adománybolt nyílik

Adománybolt nyílik

adományboltAz Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Egyesület hamarosan adományboltot nyit Budapesten a IX. kerületben. Elsősorban jó állapotban lévő gyerekruhákat, játékokat, könyveket, mesekönyveket, dísztárgyakat, kisebb lakberendezési tárgyakat, illetve tartós élelmiszereket várnak. Az adományok az alapítvány tevékenységét, valamint a kispénzű embereket támogatják, akik az üzletben olcsón juthatnak hozzá különféle termékekhez, élelmiszerekhez.
 
Az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Egyesület hamarosan nyíló adományboltjába vár adományokat.
Az  „adománybolt"  fogalma ma még újdonság Magyrországon.  Olyan üzletek hálózatát jelenti, amelyeket különböző non-profit szervezetek tartanak fenn, elsõsorban azért, hogy az ezekből befolyó bevételekből (is) finanszírozzák a tevékenységüket. E boltok árukészlete adományként kapott hasznos és / vagy értékes tárgyakból áll, melyeket kedvezõ áron árusítanak. Az első hazai adományboltot a Kórházi Önkéntes Segítő Szolgálat Alapítvány hozta létre de azóta már a Szemem fénye Alapítvány is végez ilyen jellegű tevékenységet. Az így beadott jó állapotú, használható termékekkel a felajánlók az alapítványokat támogatják, az alapítványok pedig az olcsón kínált, de még jól használható, értékes árukkal a kispénzű embereket támogatják. Ezzel segítik a környezetvédelem ügyét is, hiszen az újrahasználás, az hogy kevesebb szemét keletkezik, nagyon fontos pillére a környezettudatos életnek.
 
Kisebb terjedelmű adományt az egyesület központi irodájában előzetes egyeztetés után tudnak leadni, nagyobb mennyiségű felajánlás esetében az egyesület vállalja, hogy Budapesten belül elszállítják az adományt.
Nagyobb mennyiségű adománnyal kapcsolatban keressék a Szövetség elnökét; Magyari Beck Eduárdot, a 06-30-416-60-94-es számon vagy az info@szovetsegunk.hu email címen.
 
A felajánlásokhoz adománygyűjtő zsákok is igényelhetők.
Az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Egyesület a felajánlásokból befolyt összeget a Bakonybéli Oktatási és Rehabilitációs Központ építéséhez és üzemeltetéséhez használja fel.
 
Bővebb információ a megadott elérhetőségeken kérhető:
E-mail: info@szovetsegunk.hu
www.ismertseg.hu