logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Oktatás

Szuhai Nóra, a Legjobb vagyok! Tehetségmentoráló szervezet igazgatójaTartós siker a cél

 

„A fiatalok boldogulását segítjük.”

 

tovább >>

Radnóti és korársai szavalóverseny diákoknakRadnóti és kortársai

 

Szavalóverseny diákoknak

 

tovább >>

Luther Márton, reformáció, vallás, Szerzetes, aki felforgatta a világot

 

Luther Márton és a reformáció

 

tovább >>

Emberi képzések emberekért

 

Az V. kerületi Vöröskereszt tanfolymain jártunk

 

tovább >>

Kovács AndrásMagyar iskolában Kárpátalján

 

Kovács Andrással, a Nagyberegi Református Líceum tanárával beszélgettünk

 

tovább >>

József AttilaBudapest, Ferencváros Önkormányzata online videópályázatot hirdet középiskolásoknak – illetve 32 évüket be nem töltött fiataloknak –,  a költő születésének 110. évfordulóján átadásra kerülő József Attila Emlékhely megnyitó ünnepségének alkalmából. A pályázatra olyan anyagokat várnak, amelyekben elhangzik József Attila valamelyik költeménye változatlan formában. A felvétel készülhet professzionális eszközökkel, vagy akár mobiltelefonnal is. A zsűri a kreativitást és az előadásmód színvonalát díjazza. Beküldési határidő: 2015. április 8.

Radnóti MiklósA Magyar Írószövetség Radnóti és kortársai címmel szavalóversenyt hirdet 9-12. osztályos középiskolások számára. A döntőt 2014. április 11-én, a költészet napján rendezik meg. A jelentkezőket a középiskolák ajánlhatják.

Szuhai Nóra, Legjobb Vagyok Tehetségmentoráló Program igazgatójaNapjaink könyörtelen és szüntelen küzdelmekre épülő, kiszámíthatatlanul változó világa nagy kihívást jelent a fiataloknak. Ahhoz, hogy a munkaerőpiacon érvényesülni tudjanak, a rájuk váró magas követelményeknek megfeleljenek, képességeik teljes birtokában kell, hogy legyenek, ismerniük kell jól önmagukat, és ennek megfelelően tervezni az életpályát. Szuhai Nórával, a Legjobb Vagyok Tehetségmentor Program ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

gyertyaláng, gyertyaDr. Kelecsényi Erzsébet megélte a világháborút, részt vett az 1956-os forradalom és szabadságharcban, majd az 1988-ban alakult Független Jogász Fórum tagja lett. Jelenleg a rendszerváltozáskor megalakuló ’56-os Magyarok Világszövetségének általános elnöke, több fővárosi és kerületi civil szervezet aktív tagja, tisztségviselője. Hitvallása az élet szeretete, és a közösségek megerősítése. 1956. október 25-én túlélte a Kossuth téri vérengzést. 

A rovat fórumának témái

Itt a fórum rovatának témáit láthatja. Szóljon hozzá, vagy hozzon létre új témát a rovat fórumában!

Jelenleg nincs beküldött téma a rovat fórumában. Legyen Ön az első, aki témát nyit!