logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Sport

futás, maraton, maratoni futásHogy biztosan célba érjünk

 

Amit a maratoni futásról tudni kell

 

tovább >>

Michelisz Norbert magyar túraautó világbajnokVilágbajnok mennyben és pokolban

 

Michelisz Norbert nyerte az idei túraautó világbajnokságot

 

tovább >>

 

Nő és fociNő és a foci

 

Beszélgetés egy futballrajongó hölggyel

 

tovább >>

Sparoka Ferenc, gokartbajnokEgy igazi gokartbajnok

 

Sparoka Ferenccel beszélgettünk

 

tovább >>

futásNagy divat lett az utóbbi évtizedekben a futás, kocogás. Nem telik el hét, hogy valamely nemes vagy hangzatos cél érdekében ne csődítenének össze kicsiket és nagyokat, hogy lefuttassák velük a választott távot. Aki igazán kedvet kap a futáshoz, úgy marad. Életének részévé válik, és előbb vagy utóbb megfordul a fejében a maratoni táv is. Alább Béres Sándor és Farkas Attila összefoglalóját olvashatják a maratoni futásra való felkészüléshez.

síelésBeköszöntött a tél, itt az idő, hogy a téli sportoknak hódoljunk! Ám, mielőtt valamelyik síparadicsomnak vesszük az irányt, jó, ha alaposan felkészülünk a sportolásra. Horváthné Garami Judit síszakértőt, egykori versenysportolót kérdeztem, mire figyeljünk oda, ha első alkalommal, vagy ha már sokadszorra indulunk síelni.


Nő és a fociLegtöbbünkben az a sztereotípia él, hogy a férfiak sörrel a kezükben ülnek a televízó előtt, és bámulják a meccset, míg a nők a konyhában tüsténkednek, esetleg a fodrásznál ülnek. Alábbi interjúnk egy harcos női futballrajongóval, Mérei Katával készült.

Tweed Run Keekezés, Tweed Run Budapest Április 11-én szombaton a Tweed Run Budapest kerekezős baráti társaság kosztünös, vintage kerékpáros felvonulást rendez Budapest legszebb utcáin. A résztvevőknek kötelező a 20-as, 30-as évek divatja szerint felöltözni, amelynek szimbolikus ruhadarabja a tweed zakó és a gengszter csíkos öltöny. A látványos vintage túra tagjai több helyszínen bemutatott vidám Swing FlashMobbal is szórakoztatják a járókelőket. Az esemény stílus- és kerékpárversennyel zárul. Sztárvendég: Dietz Gusztáv “Cápa” Ju-jitsu 2007/2009 Európa Bajnok. A felvonuláshoz bárki csatlakozhat, de regisztráció és megfelelő öltözék nélkülözhetetlen! 

A rovat fórumának témái

Itt a fórum rovatának témáit láthatja. Szóljon hozzá, vagy hozzon létre új témát a rovat fórumában!

Jelenleg nincs beküldött téma a rovat fórumában. Legyen Ön az első, aki témát nyit!