logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Rudolf Péter

Stand-apók és társaik

Standapók, Centrál Színház, 2012-2013 évadElkezdődött a 2012-2013-as évad a Centrál Színházban. Szórakoztató előadások, fergeteges stand up comedyk, kikapcsolódás a város szívében: ez az, amit a Centrál színház ígér a közönségnek. A Standapók kabarájával kezdődik az évad, majd Rudolf Péter főszereplésével bemutatják Jez Butterworth Az ígéret földje című  kortás tragédiáját, de megtekinthetjük az Angéla evangéliuma avagy a réterdősi patkányfogó című darabot és a híres Harlem Swing produkcióját is.

Mégis, kinek az élete?

Mégis, kinek az élete? Centrál Színház, Rudolf PéterMárcius 11-én vasárnap 19 órai kezdettel jótékonysági estet rendeznek a Centrál Színházban, amelyen a Mégis, kinek az élete? című darabot adják elő Rudolf Péter főszereplésével.  A bevétellel a gerincsérülteket támogatják.

 

A könyv és az ember

Idén november 11-13-ig Könyvszalon várja az érdeklődőket a Győri Nemzeti Színházban. A rendezvénysorozaton találkozhatnak Lackfi János költővel, Jankovics Marcell művelődéstörténésszel, Böjte Csaba ferences atyával, fellép többek között a Sebő együttes, a Hangrafogó de színielőadást is láthatnak Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter közreműködésével. A  Városi Művészeti Múzeumban Péreli Zsuzsa textilművész kiállítását láthatják, a megnyitón Tolcsvay László zeneszerző  vesz részt.

Tartalom átvétel