logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

kézműves foglalkozás

Márton-napi mulatság

Márton nap a Magyar Mezőgazdasági MúzeumbanNovember 9-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeum megrendezi hagyományőrző Márton-napi mulatságát, amely ebben az évben a „Színek, ízek, illatok" című új időszaki kiállítás köré szerveződik. Ínycsiklandó libalakomával, újborral, énekkel, tánccal, hagyományőrző játszóházzal, kézműves műhellyel és sok más színes programmal várják a látogatókat. Ezen a napon lesz a VII. Gyermekszínjátszók találkozója is. 

Koreai hullám

koreai viselet, hanbokJúlius 15-23 között Korea hagyományos kultúráját és jelenkori értékeit bemutató programsorozatnak ad otthont a Koreai Kulturális Központ és a MOM. A rendezvényeken Korea iparművészetét és előadóművészetét ismerhetjük meg. Az eseménysorozat fő programja Shin Yonggu: Álomtöredékek összefonódása című modern darabja lesz. Emellett tradicionális zenés-táncos előadást is láthatunk és részt vehetünk egy különleges hanbok divatbemutatón (hagyományos koreai viselet) is.

Karácsonyfadísz készítés

A Minivilág népszerű gyermekkönyv sorozat alkotói karácsonyfadísz készítést szerveznek gyerekeknek. December 9-én, pénteken 10.00-11.30 óra között kicsiket és nagyobbakat várnak a NOHA Stúdióba egy matinéra, ahol kerámikusokkal közösen agyagból készíthetnek karácsonyfadíszeket a gyerekek. Az eseményen akciós könyvvásárt is tartanak, ahol a belépő árát is le lehet vásárolni szebbnél-szebb Minivilág könyvekre.

Tartalom átvétel