logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

desszert

Rizlinges hab

rizlinges habNapjainkban egyre divatosabbak a könnyű, kevésbé hizlaló, ám mégis nagyon finom habdesszertek. Ezúttal az Auguszt Cukrászda különleges ínyencségét ajánljuk Önöknek, amely üde és pikáns ízét a frissen facsart citrusfélék és a rizling kompozíciójának köszönheti!

Szívecskék és csoki mousse

csoki mousse A közelgő Valentin-nap lázba hozza a szerelmeseket. Legtöbbünk szívecskés dolgokat vásárol a párjának, kedvesének. Láss csodát! Néha elég egy közönséges palacsinta is a varázslathoz...De, hogy a különleges desszert se hiányozzon az asztalról, egy hamisítatlan csoki mousse-val koronázom meg a kivételes napot. Tartsanak velem!

Házi vajas kifli

házi vajas kifliNincs is jobb annál, amikor a lakást belengi a frissen sütött péksütemény utánozhatatlanul finom illata. A legjobb és legolcsóbb pedig az, ha ezeket saját magunk készítjük el otthon. Ha szeretnénk könnyen, gyorsan ínycsiklandozó házi vajas kiflit készíteni, bátran álljunk neki!  Íme a titok! A nagymamák titka, avagy mitől lesz igazán különleges a kifli?

Fehércsokis mascarpone

fehércsokoládés mascarponeSzürke, esős, netán zordul hideg, havas a táj, ez a nyalánkság szívet-lelket melengetően járja át a testet. Korábban azt vallottam, hogy a fehércsoki nem is csoki.... Ez a finomság azonban megváltoztatta a véleményemet. A receptet azoknak az Olvasóinknak ajánlom, akik imádják a könnyű, krémes, de mégis kicsit gejl desszerteket.

Tartalom átvétel