logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

gyermekprogram

Márton-napi mulatság

Márton nap a Magyar Mezőgazdasági MúzeumbanNovember 9-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeum megrendezi hagyományőrző Márton-napi mulatságát, amely ebben az évben a „Színek, ízek, illatok" című új időszaki kiállítás köré szerveződik. Ínycsiklandó libalakomával, újborral, énekkel, tánccal, hagyományőrző játszóházzal, kézműves műhellyel és sok más színes programmal várják a látogatókat. Ezen a napon lesz a VII. Gyermekszínjátszók találkozója is. 

Eszter-lánc mesekoncertek

Az Eszter-lánc népszerű mesezenekar augusztus végén két fesztiválra is ellátogat. Augusztus 24-én, pénteken Szombathelyen, a Savaria Karneválon találkozhatunk velük, augusztus 25-én pedig a Budaörsi Fesztiválon láthatjuk őket. A Kárász Eszter nevével fémjelzett zenekar különleges, interaktív mesekoncerteket ad gyerekeknek. A kicsik megismerkedhetnek különféle hangszerekkel és aktívan alakíthatják az előttük megelevenedő mesehősök kalandjait.

Jelmezbál kicsiknek

gyermekfarsang, álarcSzínvonalas farsangi mulatságra, jelmezbálra várják gyermekeket és szüleiket a Parksarok elnevezésű gyermek kulturális központba február 21-én, 17.30 órától. A jó hangulatról a közönségen kívül Gelencsér Tünde bábszínész, Kárász Eszter színművész, valamint a Minivilág munkatársai gondoskodnak.

Tartalom átvétel