logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

programajánló

Farsang a Vajdahunyadvárban

Farsang a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban 2015, február 14Idén február 14-én, szombaton rendezik meg a már hagyománynak számító télűző mulatságot a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. Ezen a szombaton farsangi ízekkel és illatokkal telik meg a Vajdahunyadvár; tárlatvezetések és számtalan érdekes gyerekprogram, kézműves foglalkozás várja a látogatókat.

Nyár az Óbudai Társaskörben

Szindbád ÓbudánAz idei nyáron is izgalmas programokkal várja a közönséget az Óbudai Társaskör. A komolyzenétől az operán át a színházi előadásokig mindenki találhat kedvére valót, aki ellátogat az Óbudai Nyár 2013 rendezvényeire. Kellemes esti kikapcsolódást biztosítanak az Óbudai Társaskör nyári programjai, amelyeket június végétől augusztus elejéig élvezhetünk.

Gyermeknapi programajánló

GyermeknapA világon az első ünnepet 1920-ban rendezték Törökországban, de csak 1954-ben tett javaslatot az ENSZ közgyűlése az Egyetemes Gyermeknapra, melynek célja a világ gyermekeinek testvériségéről történő megemlékezés és a gyermekek jólétéért folytatott küzdelem. Magyarországon május utolsó vasárnapján ünnepeljük, amikor országszerte rengeteg érdekes, sokszínű programmal várják a családokat a szervezők. Országos programajánlónk következik.

Tárt kapuk hétvégéje

kulcslyukSzeptember 15-16-án negyedik alkalommal rendezik meg országszerte a Kulturális Örökség Napjait. A rendezvénysorozat különlegessége, hogy ezen a hétvégén megnyílnak azok a műemlék épületek és emlékhelyek is, amelyek az év többi napján zárva tartanak. Szakszerű tárlatvezetést, tematikus sétákat, koncerteket és egyéb programokat ígérnek a szervezők. Országszerte több száz helyszín közül válogathatunk, nemcsak itthon, de a szomszédos országokban is.

Tartalom átvétel