logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

gyermek

Gyermekek és állatok (1.)

kutya és kislány, gyermekek és állatokGyerekek és állatok kapcsolata mi más lehetne, mint különleges? Nem véletlenül jelenítik meg sok helyen a kicsiket és kedvenceinket úgy, mint akik a számunkra már láthatatlan dolgok látói. Alábbi cikkünkben erről olvashatnak, valamint az állatokkal való különleges kommunikáció formáiról, lehetőségeiről. Szó esik félelemről, szeretetről, amelyek az állatok előtt nem maradhatnak titokban, valamint született képességről és a gyerekkorban megalapozott állatok iránti szeretetről, amely még idejekorán a lélekbe ivódik.

Gyermekek és állatok (2.)

játékmackóAz állatmesék nem véletlenül a gyerekek kedvencei. Az állatok itt bizonyos tulajdonságokat, illetve tulajdonság csoportokat jelenítenek meg. Sokszor terápiás hatásuk van, és szintén nagy kedvenc az állatbábokkal folytatott (akár közösen kitalált) mese vagy történet eljátszása. Szívesen beleélik ebbe magukat a gyerekek. Szinte „kölcsönveszik”, belsővé teszik, fölnagyítják és alkalmazzák a bennük talán kevésbé jelen levő, számukra kívánatos, az adott állat által megtestesített tulajdonságokat.

Hajléktalanóvoda

szegény gyermek, éhezés, hajléktalan óvoda, jótékonyság, adomány, ruha, cipő, étel, Talán sokan nem tudják, de Budapesten működik egy óvoda, amelybe hajléktalan gyermekek járnak. A kicsik minden nap tiszta ruhát és élelmet kapnak, és fürdetik is őket. Az óvodának, a gyermekeknek nagy szüksége lenne 98-146-os méretű ruhákra és 24-35-ös cipőkre, de  tartós élelmiszereknek, játékoknak is örülnek. Szakemberek szerint a fedél nélküli gyermekek száma Magyarországon közel ezer fő.

Fotópályázat

A Magyar-Turán Alapítvány szeretne hozzájárulni a magyarság lélekszámbeli gyarapodásához, ezért fotópályázatot hirdet 0-6 éves korú gyermekek fotózására. Ezzel is ösztönözve a fiatalokat a gyermekvállalásra. A fényképeket november 1-ig várják, a beküldött képekről a közönség is szavazhat.

Fotópályázat

Fotópályázat, Magyar-Turán Alapítvány

Határidő: 2010. november 1.

 

Tartalom átvétel