logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Kurultáj

Kurultaj 2016

Kurultaj 2016, Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés, Bugac, Magyar Turán AlapítványMa kezdődik a Kurultaj! A Magyar Turán Alapítvány által életre hívott Magyar Turán Szövetség idén augusztus 12-e és 14-e között rendezi meg a Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés ünnepét Bugacon, amely a Kárpát-medence legnagyobb hagyományőrző ünnepe, és egyben a hun és türk tudatú népek legnagyobb találkozója.

 

Ősök Napja 2011

jurta, Bugac, Kurultaj, Ősök napja 2011Megkezdődött az idei háromnapos Ősök Napja Kárpát-medencei hagyományőrző rendezvény Bugacon. Július 29-31 között várnak mindenkit szeretettel a szervezők, akik kíváncsiak a magyarság ősi hagyományaira. Íjászat, tudományos-ismeretterjesztő előadások, táncház, kirakodóvásár várja az érdeklődőket. Jurta tábort is felállítanak, ahol ingyenesen lehet megszállni. A három napos programon való részvétel díjmentes!

Fotópályázat

A Magyar-Turán Alapítvány szeretne hozzájárulni a magyarság lélekszámbeli gyarapodásához, ezért fotópályázatot hirdet 0-6 éves korú gyermekek fotózására. Ezzel is ösztönözve a fiatalokat a gyermekvállalásra. A fényképeket november 1-ig várják, a beküldött képekről a közönség is szavazhat.

Fotópályázat

Fotópályázat, Magyar-Turán Alapítvány

Határidő: 2010. november 1.

 

Tartalom átvétel