logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Győr

Győri Bornapok és Terményáldás

Győri Bornapok és Terményáldás 2013Augusztus 22-25 között immár hatodik alkalommal vár minden borkedvelőt Győr az idei Bornapokra. A többnapos rendezvényen hatvan borász mutatja be nedűit, felvonulnak a Borlovagrendek és kiválasztják az idei Borlovagot is. Emellett kulturális programokban és gasztronómiai élvezetekben sem lesz hiány: a Terményáldáson számos termelő és kiállító mutatja be válogatott portékáját.

Gyermeknapi programajánló

GyermeknapA világon az első ünnepet 1920-ban rendezték Törökországban, de csak 1954-ben tett javaslatot az ENSZ közgyűlése az Egyetemes Gyermeknapra, melynek célja a világ gyermekeinek testvériségéről történő megemlékezés és a gyermekek jólétéért folytatott küzdelem. Magyarországon május utolsó vasárnapján ünnepeljük, amikor országszerte rengeteg érdekes, sokszínű programmal várják a családokat a szervezők. Országos programajánlónk következik.

XII. Győri Könyvszalon

XII. Győri KönyvszalonIdén november 9-11-én a könyvek szerelmeseit várja Győr. A Győri Nemzeti Színházban immár tizenkettedik alkalomal rendezik meg a nagysikerű Győri Könyvszalont. A háromnapos eseményen a kortárs magyar irodalom kiválóságai dedikálnak, de koncertekkel, irodalmi vetélkedővel, gyermekprogramokkal és kézműves bemutatóval is kedveskednek a látogatóknak. A XII. Győri Könyvszalon díjazottja Kalász Márton kétszeres József Attila-díjas költő.

Advent Győrben

Advent Győrben, Téli Fesztivál 2011Idén is változatosabbnál-változatosabb programokkal készül az ünnepekre Győr. Az Adventi időszak hangulatát a  karácsonyi vásár és a minden évben megrendezésre kerülő Nemzetközi Betlehemes Találkozó teszi emlékezetessé,  Karácsonykor a Diótörőt mutatja be a Szentpétervári Állami Balett, majd a 2011-es Téli Fesztivál nagyszabású Szilveszteri Városi Vígasságokkal és utcabállal zárul. 

Győri Bornapok

Győri borfesztiválA nyár utolsó napjaiban, augusztus 25-28-a között rendezik meg  a IV. Győri Bornapok Bor, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivált. A rendezvényen az Európai Borlovagrend Győri Legátusa, valamint hatvan borpincészet képviselteti magát az ország valamennyi tájáról. Emellett olyan neves együtteseket hallhatunk, mint a Chico & the Gypsies, vagy a Besh O droM, de vidám bordalok is fűszerezik az eseményt.

Tartalom átvétel